Yeni LUNA, Ethereum balinalarının radarına girdi

LUNA 2.0 listelendikten sonra neler oldu? İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA 2.0, yeni basılan tokenlerin piyasaya sürülmesinden sonra kripto pazarında düşüşlü bir başlangıç yaptı. Terraform Labs dün, LUNA 2.0 tokenlerini barındıran yeni blok zincirinin çalıştığını duyurdu. Token, düşüş eğilimi görmeden önce 19,5 dolara kadar yükseldi. CoinMarketCap’e göre, token şu anda 5,71 dolardan işlem görüyor.

LUNA 2.0 düşüşten önce 19,5 dolardan işlem gördü

Terraform Labs yeni tokenlerin piyasaya sürüldüğünü duyurduktan sonra Bybit, kullanıcılarının yeni tokenleri takas etmek için platformdan yararlanabileceğini duyurdu. Duyuruda, kullanıcıların tokeni yalnızca stabil coin USDT ile takas etmelerine izin verildi. Bybit duyurusundan kısa bir süre sonra Kraken, yatırımcıların yeni LUNA 2.0 tokenlerini takas etmek için platformdan yararlanabileceği haberini verdi.

Terra’nın duyurusundan bu yana, Bitrue ve KuCoin dahil olmak üzere toplam yedi borsa tokeni listeledi. Önümüzdeki günlerde, kullanıcılar eski tokenleri yenileriyle değiştirmenin yollarını aramaya devam ettikçe, tokenleri listeleyen daha fazla borsa görebiliriz.

Terra aşamalı olarak airdrop’a devam ediyor

Platformun kurucusu Do Kwon, son birkaç saat içinde sosyal medyasında çok fazla açıklama yapmadı. Birkaç önemli duyurunun retweetlerinin yanı sıra sosyal medyasını da kapattı. Bu, önceki aksilik nedeniyle para kaybeden çoğu yatırımcının tepkisine yol açan bir durumdur. Bazıları firma hakkında soruşturma açılmasını isterken, diğerleri onun doğrudan tutuklanmasını istedi. Büyük ölçüde kripto hakkında konuşan ünlü bir YouTuber, kullanıcıları yeni LUNA 2.0 tokenleri boykot etmeye çağırdı.

Bazı kullanıcılar Classic olarak adlandırılan eski tokeni tutmaya devam ediyor ancak token son 24 saat içinde %29’luk devasa bir kayıpla geri dönme belirtisi göstermiyor. Eski token, talihsiz olaydan önce piyasada 119 dolara kadar yükselmişti. Binance, Changpeng Zhao’nun yeni projenin güvenilirliğine atıfta bulunan bir tweet paylaşmasıyla yeni blok zincirine desteğini yineledi. Son olarak Terra, yalnızca bir milyonu dolaşımda olan yaklaşık bir milyar LUNA 2.0 tokeni bastı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin