featured

LUNA için bugün pek de iyi geçmedi! Düşüşü durdurabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LUNA, bugünkü işlem seansında keskin bir şekilde düştü. Altcoin için 101 doların altında gerçekleşecek bir kesin kapanış boğalar için bir uyarı olacaktır.

Bugün, kripto para piyasasında lider olan Bitcoin’in düşüş yaşamasının ardından altcoin’ler de bu düşüşü takip ettiler. Piyasanın geri kalanı gibi LUNA da düşüş trendinde kapıldı. %0,23 Fibonacci düzeltmesinin altında gerçekleşecek belirleyici bir kırılma ile fiyatta daha fazla kayıp görülebilir. Fiyat, tek günlük bir seansta yaklaşık %7 oranında düştü. Altcoin, yükseliş için kontrolü kaybediyor gibi görünüyor.

LUNA, günlük grafikte bir önceki işlem seansında 119,56 dolar civarında yeni rekor seviyelere ulaşmıştı. Ancak boğalar kazanımları sürdüremedi ve seans düşüşle kapandı. Aynı şekilde, bugünkü işlem seansında da yoğun satış baskısının olduğu görülüyor. Bu satış baskısı fiyatı, cumartesi günü ulaşılan en düşük seviyelere sürüklüyor.

LUNA’nın fiyatı 31 Ocak’ta görülen 43 dolardaki dip seviyelerinden yaklaşık olarak %180 oranında arttı. Bu yazının yazıldığı sırada fiyat, 101,36 dolardan %0,23 Fibonacci düzelmesine doğru ilerliyor.

Ayrıca, fiyat hayati destek noktasının altına düşerse, satıcılar yatay destek seviyesini %0,382 Fibonacci düzeltme seviyesine denk gelen 90 dolardan tekrar ziyaret edebilirler.

LUNA grafik

Öte yandan, düşüş hissiyatındaki bir değişiklik mevcut görünümü geçersiz kılacaktır. Bu durumda, fiyat hemen bir önceki seansın en yüksek seviyesi olan 119,56 dolara kadar yükselebilir.

Buna ek olarak, yatırımcılar 120 dolar seviyesi ile yeni bir yıllık rekora ulaşmak için ekstra bir avantaj elde edecekler.

LUNA, gün içinde %8,56 oranında bir düşüşle 106,33 dolardan işlem görüyor. Kripto para biriminin CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi 3,142,042,793 dolar. Altcoin, kripto para piyasasındaki genel sıralamasında ise 7. sırada yer alıyor.

LUNA için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi ortalama çizgisinin altına düştü ve düşüşe de devam etti. Bu ayzının yazıldığı sırada ise 56 endeksinde bulunuyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, orta çizginin üzerinde kalırken nötr bir önyargı ile işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin