LUNA Hype’ı yeniden gündemde: Artışıyla meme coin’leri geride bıraktı…

LUNA Hype’ı yeniden gündemde: Artışıyla meme coin’leri geride bıraktı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 30 gün içinde Terra Classic (LUNC) fiyatı büyük bir harekete kalkıştı. 1 aylık dönem içinde şaşırtıcı bir şekilde %463 arttı. Yeniden markalaştırılan Terra kripto para birimi, 23 Ağustos civarında başlayan mevcut ralliyle Luna Hype’ını konuşturdu. 

Bir ay önceye kadar büyük ölçüde 0.000097 dolardan işlem görüyordu. Ancak bu fiyat sonrasında gün be gün ilerleme kaydetti. 

Fiyat izleme platformu CoinMarketCap’e göre, Terra Classic (LUNC) fiyatı son 24 saatte %4 kayıpla 0.00050 dolardan işlem görüyor. Luna Hype’ı etrafındaki yeni spekülasyon dalgası, geçen yıl tanık olunan meme coin rallisine benziyor.

Terra Classic (LUNC) mevcut döngünün meme coin’i mi?

Mevcut LUNC rallisi, meme coin’lerin öne çıktığı geçen yıl tanık olunan boğa koşusunu anımsatıyor. Büyük ölçüde, meme coin alanına DOGE ve SHIB hakim olmuştu. Santiment Insights’tan ilginç bir gözlem, geçen yılki meme coin rallisi ile mevcut LUNC rallisi arasındaki benzerliğe işaret ediyor. 

Sonuçta, popüler kripto para birimlerinin kısa sürede bu kadar büyük bir pompaya tanık olması çok sık rastlanan bir durum değildir. Son zamanlardaki ‘muhteşem yükselişi’ bu yılın başlarında daha da muhteşem bir düşüşü takip ediyor.

Luna Hype’ı artarken sosyal medyada trend oldu

Sosyal verilere bakıldığında da benzer bir görüntü var. Sosyal platformlarda insanlar, fiyatlar yükseldikçe LUNC ile ilgili güncellemeleri ve gelişmeleri aktif olarak arıyorlar. LUNC ile ilgili anahtar kelimeler şu anda çeşitli sosyal trendlerde en üst sırada yer alıyor. Bu, Terra Classic’e (LUNC) yoğun ilginin bir işareti olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin