Terra (LUNA) gözünü tekrar bu seviyelere dikti! Dikkat edilmesi gereken noktalar
Terra (LUNA) gözünü tekrar bu seviyelere dikti! Dikkat edilmesi gereken noktalar

Terra (LUNA) gözünü tekrar bu seviyelere dikti! Dikkat edilmesi gereken noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA), 5 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 119,55 dolara ulaştığından beri düşüşe geçti. Altcoin, 18 Nisan’da 75,67 dolara kadar düştü. Fiyat o zamandan beri artıyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi ve ardından gelen düşüş, 102 dolarlık alanın üzerinde düşüş sapması yaratıyor. Aradan sonra, LUNA’nın 102 dolarlık alanı destek olarak doğrulaması bekleniyordu. Ancak, bunu yapmak yerine LUNA, şimdi bir kez daha direnç sağlaması beklenen alandan düştü.

Ek olarak, düşüşün öncesinde hem RSI hem de MACD’de (yeşil çizgiler) düşüş eğilimi görüldü. Bu tür farklılıklar genellikle önemli düşüş eğilimi tersine dönüşlerinden önce gelir. Haftalık zaman diliminde ortaya çıkıyor olmaları, önemlerini artırmakta ve bir zirveye ulaşılmış olabileceğini düşündürüyor.

LUNA Weekly movement

Terra kısa vadeli hareket

Günlük zaman çerçevesi, hem 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi hem de yatay bir direnç alanı tarafından oluşturulan 98 dolarda güçlü bir direnç gösterdiği için 102 dolarlık direnç alanının önemini yineliyor. Bunun ışığında, 98 – 102 dolarlık alanın tamamı güçlü direnç olarak kabul ediliyor.

Ancak hem altcoin’in fiyat hareketi hem de gösterge okumaları çelişkili işaretler veriyor. 21 Nisan’da LUNA, düşüş eğilimi gösteren bir çekiç şamdan (kırmızı simge) yarattı. Şamdan 98 dolarlık direnç alanının içinde oluşturuldu. Kısa bir düşüşün ardından fiyat, 25 Nisan’da yükselen bir mum çubuğu oluşturdu.

RSI ve MACD’nin her ikisi de karışık okumalar sağlar. Her iki gösterge de artarken, hiçbirinin keskin bir yukarı hareket eğimi yok, bu da momentumun arttığının bir işareti olabilir. Ayrıca, RSI 50’nin üzerinde olmasına rağmen MACD henüz pozitif değil.

Bunlar yükseliş işaretleri olarak kabul edilebilirken, haftalık zaman dilimindeki düşüş eğilimini ortadan kaldırmak için neredeyse yeterli değiller.

LUNA Daily

Kripto para yatırımcısı @The_sci, LUNA’nın bir grafiğini tweetledi ve fiyatın 80 dolara düşmesinin beklendiğini belirtti.

LUNA Drop

25 Nisan’da LUNA, kısa vadeli bir alçalan takozdan çıktı ve mevcut yukarı yönlü hareketi başlattı. Ancak, yukarıda belirtildiği gibi, 98 dolarlık alanın üzerine çıkamadı ve onun yerine reddedildi. LUNA bu alanı geri alamazsa, 80 dolara düşmesi bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin