LUNA fiyatı destek seviyesinde mücadele ediyor! Teknik analiz
LUNA fiyatı destek seviyesinde mücadele ediyor! Teknik analiz

LUNA fiyatı destek seviyesinde mücadele ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA fiyatı, önceki seans kayıplarını genişleten kritik destek seviyesini savunmak için mücadeleyi sürdürdü. Son fiyat hareketi, satıcıların gitme havasında olmadığını gösteriyor. Yine de, kenarda kalan yatırımcılar, bir rahatlama rallisine yol açabilecek bir alım fırsatı bulabilirler.

LUNA’nın fiyatı, yeni bir düşüş trendinin başladığını gösteren 80 dolarlık bir destek bariyerinin altına düştü. Teknik perspektife göre, aşağı yönlü hareketin devam etmesini ve 72 dolardan 60 dolara uzanan haftalık talep bölgesini yeniden test etmesi beklenebilir.

50 günlük EMA’nın üzerinde belirleyici bir kapanış, ayıları günlük olarak zorlayacaktır. Yazım sırasında altcoin gün için %5,97 düşüşle 79,65 dolardan işlem görüyor. Elde edilen verilere göre sekizinci en büyük kripto para birimi 1.524.048.081 dolarda bulunuyor.

LUNA fiyatı aşağı yönlü momentumu yeniden teyit ediyor

LUNA‘nın fiyatı, Nisan serisinde yapılan 119,5 dolarlık rekor seviyeden keskin bir düzeltmeye tanık oldu. Eylem sırasında, fiyat 75,77 dolarlık dip seviyesini test etti. LUNA alıcıları bir sıçrama yapmaya çalıştı ancak yukarı yönlü hareketi 99,46 doların üzerinde sürdüremedi. Buna ek olarak, kritik 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) altında 89,41 dolarda yer alıyor.

Şimdi fiyat, alıcılar için çok önemli bir seviye olan 80 dolarda düşüyor. Haftalık bazda kırılırsa, varlıkta başka bir satış turunu tetikleyebilir. Bu durumda, fiyat Şubat ayının en düşük seviyesi olan 70 dolar ve ardından 60 dolara doğru gerileyebilir.

Aksine, bir satın alma emrindeki ani bir yükseliş, mevcut trendi tehdit edebilir. Günlük grafikte 90 dolardan 50 günlük bir ema şeklinde hemen yukarı yönlü bir zorluk bulunabilir.

RSI: Haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI), 20 Aralık’tan bu yana düşüş eğilimi gösteriyor. Bu oluşum düşüş momentumuna işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin