Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

LUNA fiyat tahmini: Desteği koruyan varlık 100 doları görecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küçük düzeltme, LUNA/USDT çiftini %15 oranında düşerek ederek 86$’a ulaştı. Alıcılar bu yeni ters çevrilmiş desteğin üzerinde devam etti. Yatırımcıların burayı savunması varlığı yeniden yukarı çevirdi.Çift dip formasyonuyla geri dönmeye çalıştı. Yükseliş paterni, altcoini %11 oranında artırabilir ve 100 dirence yeniden meydan okuyabilir.

10 Mart’ta Terra(LUNA) fiyatı 100$’lık tüm zamanların en yüksek direncini yeniden test etti. Bu seviyedeki daha yüksek fiyat reddetme mumu, altcoini 86,5 dolarlık desteğe düşüren yaklaşan bir geri çekilmeye işaret etti.

LUNA, 100 doları hedefleyecek mi?

Cuma günü, çekiçli mum (uzun kuyruklu mum), alıcıların bu yerel destekte iyi bir dayanak elde ettiğini gösteriyor. Bugün, madeni para fiyatı %3,65 artarak bir sabah yıldızı mum modeli oluşturdu. Ayrıca, 86,5 dolardan gelen bu ikinci toparlanma, çift dipli bir modelin oluşumuna işaret ediyor.

Modelin tamamlanması için, alıcıların 100 doların üzerine çıkması gerekiyor. Bu da kripto paranın yeni zirvelere ulaşmaya hazır olduğunu gösteriyor. Yükseliş tezinin aksine, satıcılar varlığın fiyatını 100 dolarlık dirençten çekerse, ortaya çıkan düşüş eğilimi, 86,5 dolarlık destekten olası bir kırılmayı tehdit eder.

  • Direnç seviyeleri: 95 $ ve 100 $
  • Destek seviyeleri: 86,5 dolar ve 77,5 dolar

Teknik gösterge

DMA: Son düzeltme 20 $ DMA’nın üzerinde kalmayı başardı . Yükselen 50-DMA yakında 100 DMA’nın üzerine çıkarak uzun vadeli yatırımcılara ekstra avantaj sağlayabilir.

Vorteks Göstergesi: VI+ ve VI- arasındaki yükseliş geçişi, alıcıları 100$ sınırını aşmaya teşvik ediyor.

 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin