Luna Airdrop ve Coinbase söylentileriyle yükseldi!

Luna coin son dakika: Luna 2, kripto piyasasının en büyük borsasında işleme başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcıların ve mağdurların merakla beklediği Luna 2, Binance borsasında sabah saatlerinde işleme açıldı. Geçen hafta yapılan çatallama sonrasında yeni Luna aktif olarak kullanılmaya başladı.

Eski Luna sahiplerine belli oranda dağıtılan Luna 2, bugün itibarıyla varlıklarına sahip oldu. Ancak sorun burada bitmedi. Çünkü yatırımcıların elinde tuttukları Luna miktarına göre dağıtım oldukça az yapıldı. Bu da mağdurların zararını karşılamadığı anlamına geliyor.

Bunu bir örnek ile açıklayacak olursak elinde 350 adet eski Luna bulunduran biri Airdrop ile birlikte yeni Luna adeti sadece 0,0016. Sonuç olarak yeni Luna’ları herhangi bir şekilde bozamıyorsunuz. Bu da yatırımcıyı daha da krize sokuyor. 

Binance, bunun için bir hesaplama yayınlamıştı. Ancak şu an o sayfaya erişimi kapattığını görüyoruz. Daha fazla eski Luna tutan sahiplerin Luna 2 alması muhtemeldir. Fakat yeni Luna dağıtımı pek çok kimsenin zararını karşılamamış gibi görünüyor.

Luna Binance ne zaman çıkacak?

Luna 2, 31 Mayıs Salı günü erken saatlerde Binance’da işlemlere açıldı. LUNA/USDT ve LUNA/BUSD paritelerinde alım ve satımlar yapılabilir.

Luna neden LUNC oldu?

Terra kurucusu Do Kwon, yeni bir modelleme ile Luna’yı kurtarmak istedi bunun için çatallama modelini ortaya attı. Bu modelleme oy çokluğu ile sağlandı. Bundan sonra Terra’nın eski varlığı Luna Classic olarak isimlendirildi. Luna 2 ise, Luna olarak devam etti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin