Şok iddia! Do Kwon yine rahat durmuyor: Yeni bir stablecoin yolda mı?

Luna coin son dakika haberleri: Kurucu Do Kwon, vergi ile ilgili söylentileri yalanladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna haberleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Varlığın kurucusu hakkında pek çok haberlerinde çıkması, bilgi kirliliğine yol açtı. Sürekli ortaya atılan haberler sosyal medya üzerinde dolaşır hale geldi. Ancak bazı bilgilerin yeteri kadar iyi şekilde sunmadığı ortaya çıktı. Luna coin son dakika haberleri için en yenisi ise Do Kwon’un vergi ödemeleri ile yaptıkları oldu.

Terraform’dan Do Kwon, şirketin Güney Kore hükümetine yaklaşık 78 milyon dolarlık vergiyi ödemediği yönünde haberler çıkmıştı. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Bu konuyla ilgili açıklama bizzat Do Kwon tarafından geldi. 78 milyon dolarlık bir vergi borcu olduğu haberlerini kurucu yalanladı.

Do Kwon, kripto para projesi ve iki yerel dijital varlığın son iki haftadaki başarısızlığı hakkında çok şey söylendi. Bunlardan biri Güney Kore’ye 78 milyon dolarlık vergiye sahip olmayı içeriyordu. Ancak Kwon firmasının vergilerini ödediğini söyleyerek bunu reddetti.

Luna coin yorumları son dakika

Terra’nın büyük piyasa başarısından son kan kaybetmesi şok etkisi yaratmıştı. 100 doları aşan bir varlık, bol sıfırlı bir shit coine dönüştü. Aslında yapılan teknik hata sonucunda böyle bir problem ortaya çıktı. Ekip ise bu yüzden acil yardım planı açıkladı. Fakat buna karşın Luna haberleri bitmedi ve ortaya yalan haberlerde çıkabildi. Bu yüzden luna coin hakkında kaynak olan haberleri takip etmek gerekir.

Son olarak Do Kwon’un vergi kaçırdığı haberleri bültenleri süslemişti. Ancak gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Bu hafta başlarında , Terra’nın Güney Kore hükümetine 78 milyon dolar vergi ödemek zorunda olduğunu iddia eden raporların ortaya çıkmasıyla bir başka darbe daha geldi. Bir topluluk üyesinin konuyla ilgili sorusuna yanıt veren Kwon , “Kore’de ödenmemiş vergi borcumuz yok” dedi. Yerel vergi dairesinin bir vergi denetimi yaptığını, ancak şirketinin “tamamen ödediğini” de sözlerine ekledi.

Luna arz miktarı ne kadar?

Luna coin, yaklaşık 7 trilyon bir aza sahip. Bunun 6,535 trilyon adeti piyasada dolaşımda bulunuyor. Luna arz miktarı henüz azalmadı. Daha öncesinde ise 9 trilyona kadar çıkan bir arz miktarından bahsedilmişti.

1 Luna kaç TL? Terrausd ve Lunausd son durum ne?

Luna coin, piyasanın iyileşmesi ve gelen haberlerle birlikte yüzde 80’nin üzerinde artış kaydetti. 1 Luna TL bazında 0,0033 dolaylarında yer alıyor. Lunausd paritesi ise 0,000208 cent civarında. Varlığın sabit coini Terrausd’nin değeri de 0,058 cent.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin