Sıcak Haber: Binance, Terra Classic ile ilgili yakımları artacak mı?

Luna burn resmiyet kazandı: Kurucu Do Kwon, ise Terra sahiplerini uyardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın yakım işlemleriyle ilgili bazı söylentiler olmuştu. Bazı adresler üzerinden Luna sahipleri token yakma işlemine katkıda bulunduğu söyleniyordu. Luna burn işlemi için henüz resmi bir gelişme yaşanmadan doğruluğunu söylememiştik. Daha önceki yazılarda sadece arzın belli bir miktar azaldığını belirtmiştik. Ancak artık resmi olarak yakım işlemleri olduğu anlaşıldı.

LUNA sahipleri milyonlarca token yaktıkça Terra (LUNA) fiyatı son 24 saatte %30’tan fazla arttı. Ancak Terraform Labs’ın kurucusu Do Kwon, LUNA’yı yazma adresine göndermenin iyi bir fikir olmadığını ve kullanıcıların aslında tokenlarını kaybedeceğini iddia ediyor.

Luna burn işlemi için paylaşılan adrese gönderilen tokenlar kayba yol açabileceğini sistemin kurucusu belirtti. Burada yakım işlemleri fiyatın artmasına yardımcı olsa da Do Kwon, uzun vadede çözüm olmayacağını düşünüyor.

Do Kwon, Luna burn fikrini sıcak karşılamıyor

İki gün önce Do Kwon, yakma adresini paylaşmıştı. Fakat henüz netlik kazanmaması olayı bulandırdı. Yakım adresinin paylaşılmasından bu yana Luna fiyatı %100’den fazla arttı. Ancak Terra’nın kurucusu Do Kwon, 23 Mayıs’taki son tweet’inde, insanlar adrese token göndermek için acele ettiklerini belirtti. Halen bir karışıklık olduğu söyleniyor. Kwon, insanların tokenları kaybetmelerine neden olacağı için adrese token göndermemeleri gerektiğine inanıyor. Do Kwon şu adresi paylaşmıştı:

“terra1sk06e3dyexuq4shw77y3dsv480xv42mq73anxu”

Do Kwon, adresi paylaşsa da Luna burn ile ilgili uyarısını yineledi. Kwon,

“İnsanlar sürekli yakma adresini soruyorlar. Ama ne yaptığınızı bilmiyorsanız tokenları yakmanız bir anlam ifade etmiyor. Ben bu durumu anlamıyorum ve luna burn yapılmasını tavsiye etmiyorum.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin