Luna burn işleminde flaş gelişme! Yakım işlemlerine en bilindik borsada katılabilir! Tek yapmanız gereken oy vermek…

Luna burn işleminde flaş gelişme! Yakım işlemlerine en bilindik borsa da katılabilir! Tek yapmanız gereken oy vermek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna burn furyası gitgide büyüyor. Yatırımcılar, Terra’nın kurucusu Do Kwon’un uyarılarına rağmen çılgınlığa son vermiyor. Geçtiğimiz haftanın son günlerinde başlayan olay, bugün itibarıyla tam olarak resmiyet kazandı. Hatta Do Kwon bununla ilgili uyarıda bulunsa da yakım adresini paylaşmaktan geri durmadı. İşte Do Kwon’un paylaştığı Luna yakım adresi;

“terra1sk06e3dyexuq4shw77y3dsv480xv42mq73anxu”

Yatırımcılar tarafından Luna coin geleceği son dakika olarak merak ediliyor. Her gün yeni bir gündem ve değişiklik yaşanan Luna için en merak edilen ise Luna yakımı. Şimdi bu yakıma bir kripto para borsası da dahil olabilir. Dün MEXC tarafından gece geç saatlerde yatırımcılara müjdeli bir haber verildi.

MEXC Luna burn işlemlerine katılacak mı?

Kripto borsası MEXC, kullanıcılarından borsanın Terra (LUNA) tokenlarını yakmaya yönelik son planlarını destekleyip desteklemeyeceği konusunda oy vermelerini istedi. Borsa, Pazar günü geç saatlerde duyurusunu resmi hesap üzerinden paylaştı. Kripto para borsası, tüm kullanıcılarının ankete katılabileceğini belirtti.

MEXC, kullanıcılarının en az %50’sinin teklifi onaylaması halinde, açık piyasadan LUNA tokenlarını satın almaya başlayacak. Sonrasında ise tokenları yakmak için LUNA/USDT spot işlemlerinden alınan gerçek işlem ücretlerini kullanacak.

MEXC, Luna yakım işlemleri için herkes oy kullanabilir

Yatırımcılar arasında büyük bir furyaya sahip olan Luna burn işlemine şimdi bir borsa da dahil olabilir. Borsa konuyla ilgili son olarak, oylamanın sonuçlarını 26 Mayıs’tan önce yayınlayacağını söyledi. Coinmarketcap.com’dan alınan verilere göre MEXC, piyasanın en büyük 20. kripto para borsası.

LUNA sahipleri sürekli olarak token yakıyor

MEXC’nin oylama stratejisi, Terra’nın kurucusu Do Kwon’un LUNA’nın yanık cüzdanının adresini paylaşmasından sonra geldi. Token fiyatı bu hareketten sonra %100’e kadar yükseldi.

Luna oylama son durum

Luna burn işlemleri bir yandan devam ederken aynı zaman çatallama için oy kullanımı sürüyor. Son paylaşılan verilere göre yüzde 60’ın üzerinde kullanıcı çatallamayı onaylamak için “Evet” oyu verdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin