Terra Classic fiyatı yeniden öne çıktı: Varlık ilk 30’a girmeyi başardı

LUNA analizi: Mağdurlar akıbetini merak ediyor, çılgın trader kitlesi ise korku piyasasında alım yapıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mağdurlar, bir türlü LUNA’daki hataya akıl sıra erdiremiyor. Kimine göre bu hata değil düpedüz dolandırıcılık. Tüm bunların gölgesinde ise LUNA analizi yapmak oldukça riskli.

Terra hakkında öngörüde bulunmak oldukça zor. Bu yüzden alım yapmanın halen büyük risk taşıdığını unutmayın. Değerlendirme sadece mevcut pozisyon üzerine yapılmaktadır. LUNA 1 dolar olur mu? Sorusuna yanıt vermek günümüz şartlarında oldukça zor. Peki LUNA analizi için grafik ne söylüyor?

Mutlak sıfıra yaklaştıktan sonra, LUNA fiyatları atom ölçeği olarak adlandırılabilecek bir düzeyde geri döndü. Bunun nedeni, toparlanmanın LUNA yatırımcılarına neredeyse hiç teselli getirmemesidir. Ama düşük fiyattan satın almayı düşünmenin zamanı geldi mi, yoksa açgözlü boğalar için başka bir tuzak mı? LUNA tekrar yükselir mi?

LUNA analizi: Tüm spekülasyonların arasında fiyat ne durumda?

Terra(LUNA) fiyatları dün küllerinden geri doğdu. Bir günde %1000’den fazla artış gösterdi. Genellikle bu, yatırımcılar için harika bir haber olsa da LUNA sahipleri için öyle değil.

Fiyat artışı, direnç trend çizgisi etkisine daha derin dalmadan önce 0.00050$ işaretine ulaşıyor ve düşen bir kama modeline neden oluyor. Düşüş modeli, düşük oluşum nedeniyle oluşur ve genellikle düşüş eğilimi gösterir.

LUNA analizi; 0.0002 dolara yakın destek trend çizgisinde dinlenirken, geri dönüş şansı düşüyor. Ayrıca, önceki mumdaki yüksek fiyat reddi, trendi tersine çevirmek için yükseliş başarısızlığını yansıtıyor.

Artan satış baskısı, destek trend çizgisini kırıyor. Bu da başka bir ölümcül düşüş konusunda uyarıyor. Bu nedenle, bir alım noktası bulan ve LUNA’nın önceki değerini veya en az 1$’ı geri kazanmasını uman trader ve  yatırımcılar, direnç trend çizgisinin kırılmasını beklemelidir.

Bununla birlikte, mevcut koşullar altında, direnç kırılması imkansız görünüyor. Ayrıca, milyarlarca işlem hacmi, halen geçerli olan yüksek kaldıraçlı pozisyonları yansıtıyor.

Teknik gösterge

Stokastik RSI, destek trend çizgisinin satış baskısını sürdürmekte başarısız olma olasılığının artmasını yansıtan tarafsız bölgede düşüş eğilimi gösteriyor.

20 dönemlik SMA, yükseliş desteği sağlamak ve satış baskısını kontrol etmek için mücadele ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin