LUNA almanın zamanı geldi mi? İşte fiyat tahmini!
LUNA almanın zamanı geldi mi? İşte fiyat tahmini!

LUNA almanın zamanı geldi mi? İşte fiyat tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA), son 24 saat içinde işlem hacminde yüzde 12 oranında bir artış kaydetti. Token işlem hacimleri göz önüne alındığı zaman büyüme potansiyeline sahip görünüyor. Veriler göz önüne alındığı zaman LUNA tokeni satın almak için doğru zaman olabilir. Terra stabil coinler için açık kaynaklı bir ağ olarak yer alıyor. LUNA, ağın sabit paraları için hisse, yönetim ve teminat için kullanılan yerel kripto para tokeni.

Terra (LUNA) büyümesine katkı sağlayacak nedenler

Terra’nın Solana ve Polkadot ile birlikte 6 Ocak tarihinde Ethereum‘dan daha hızlı büyüdüğü anlaşılıyor. Son olarak merkezi olmayan stabilcoin Terra, TerraUSD (UST) stabil coinin zincirler arası dağıtımını Ethereum, Polygon ve Solana’daki beş projede genişletmeye yönelik bir teklif yayınladı.

“UST Goes Interchain: Degen Strats Part Three” başlıklı teklif, 139 milyon dolarlık UST’nin yanı sıra Terra’nın yerel stable coini LUNA’nın nasıl kullanılacağı ve teklifin hangi platformlarda kullanılacağı hakkında ayrıntılara yer verildi.

Her dağıtımda Terra, ortak projelerin her birinin istikrarını artırmak amacıyla 50.000 ile 250 milyon dolar arasında değişen farklı miktarlarda UST yatırılması planlanıyor. Burada önemli olan bir gelişme Ethereum’da Tokemak olarak bilinen DeFi likidite sağlayıcısı ve piyasa yapıcısının, teklif kabul edilirse altı ay boyunca UST’de 50 milyon dolarlık bir depozito alacağı olması.

Terra (LUNA) satın almak için doğru zaman mı?

Yazım sırasında Terra’nın (LUNA) değeri 73,14 dolarda yer alıyor. Doğru zamanı değerlendirmek için geçen ay LUNA fiyatının ne kadar olduğunu göz önünde bulundurmakta fayda var.

Terra’nın Aralık ayındaki performansı değerlendirildiği zaman 14 Aralık tarihinde token en düşük seviyesi olan 52,75 dolarda yer alıyordu. Terra’nın tüm zamanların en yüksek değeri, jetonun 103,34 dolar değerine ulaştığı 27 Aralık tarihinde gerçekleşti. Bu bize Terra tokeninin 50,59 dolar veya %96 değerinde bir artış gördüğüne dair bir gösterge veriyor.

Ancak o zamandan beri token 73,14 dolara kadar geriledi. Bu, Ocak ayı sonuna kadar 80 dolar değerine yükselme potansiyeline sahip olduğundan, satın almak için sağlam bir nokta olduğunu gösterebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin