Luna Airdrop ve Coinbase söylentileriyle yükseldi!

Luna Airdrop ve Coinbase söylentileriyle yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayında bu yılın en büyük çöküşünden birini yaşayan Luna, farklı bir stratejiye imza attı. Ekip krize çözüm bulmak için çatallama yönetimini kullandı. Bu yöntemle mağdurlara yeni LUNA dağıtıldı. Luna Airdrop ilk olarak mayıs ayının sonlarında gerçekleşti.

İlk Luna Airdrop sonrasında ise mağdurlar pek memnun kalmadı. Ancak hem ekip hem de borsalar sürecin iyileşeceğini duyurmuştu. Şimdi bu konu hakkında Binance tarafından yeni bir Airdrop dağıtımı geldi.

Dünyanın en büyük kripto borsası, Perşembe günü Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) sahiplerine Terra LUNA Airdrop dağıtımının ikinci turunu tamamladı. Airdrop, Terra Classic ağının Do Kwon tarafından “Terra Ecosystem Revival Plan 2” kapsamında ayrılmasıyla ilgilidir ve ilk Airdrop mayıs ayında tamamlanmıştı.

Luna Airdrop ve Coinbase iddiaları fiyatı etkiledi

LUNC topluluğu içinde, Coinbase’in LUNC’de 245 milyon dolarlık satın alma yetkisi verdiği haberi şu anda orman yangını gibi yayılıyor. Spekülasyon ayrıca, Amerikan borsasının haberi 3 Ocak 2023’te kamuoyuna açıklayacağını ve ek LUNC yanıkları hakkında bilgi sağlayacağını gösteriyor.

Coinbase ile ilgili ortaya çıkan haberler aslında Terra Classic tokenini kapsıyor. Ancak yine de topluluğun büyük bir kısmı LUNC sahibi olması bu gelişmeyi daha çok ön plana çıkardı.

Öte yandan Binance, Luna Airdrop hakkında daha fazla bilgi verdi. Binance, dağıtım planına göre Aralık 2022 veya Haziran 2023’ten kalan Terra (LUNA) airdrop dağıtımlarını tamamlamayı hedefliyor. Bu, Terra (LUNA) tokenlerinin tam dağıtımı 24 ile 48 ay süreceği tahmin ediliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin