Luna Airdrop ne zaman gerçekleşecek?

Luna Airdrop ne zaman gerçekleşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna sahipleri için artık saatler kaldı. Herkesin merakla beklediği Luna Airdrop için 1 günden de az bir süre kaldı. Halen Luna Airdrop ne zaman gerçekleşecek? Sorusuna yanıt arıyorsanız, kısaca bu yazıda bilgilendireceğiz. 

Terraform Labs, 27 Mayıs 2022’de yapılması planlanan LUNA 2.0 Airdrop’u hakkında bilgi yayınladı.

Mevcut LUNA belirteci LUNC olarak yeniden adlandırılacak. Sonrasında ise yeni LUNA 2.0 belirteci ise LUNA kodunu alacak. LUNC (Luna Classic), USTC (UST Classic) ve aUST (bahisli UST) sahipleri, yeni zincirden LUNA tokenlarına airdrop vasıtasıyla kavuşacak.

Luna Airdrop

Test ağı şu anda LUNA 2.0 için yayında ve ana ağ 27 Mayıs’ta etkinleştirilecek. Ana ağ yayına girdiğinde, airdrop başlayacak. Terraform Labs tarafından doğrulanmış bir Medium gönderisi paylaşıldı. Bu paylaşımda Luna Airdrop faydalanma koşulları bulunuyor. Ayrıca Luna 2.0 yazımızda detaylı bir şekilde bu konuya yer vermiştik. Link üzerinden erişip, ne kadar yeni Luna sahibi olacağınıza bakabilirsiniz.

Luna Airdrop ne zaman olacak?

LUNA 2.0’ın başlangıç bloğu 27 Mayıs 2022’de gerçekleşecek. Bu sırada Luna Airdrop’unun %30’u verilecek. Kalan %70’i ise altı aylık bir uçurumla iki yılda yayınlanacak. Kullanıcıların airdroplarının geri kalanını 6 ay sonra ayda yaklaşık %3,9 oranında almaya başlayacakları anlamına geliyor. Konuyla ilgili ise şu detaylara yer verildi:

“Genesis’te, LUNA airdrop’unun %30’u, 10 bin LUNA’ya sahip (stake türevleri dahil) veya Anchor’da UST yatıran cüzdanları olan saldırı öncesi kullanıcılara ve herhangi bir miktarda LUNA’ya (dahil) sahip olan saldırı sonrası kullanıcılara anında sunulacak. türevler), UST veya her ikisini kapsayacak.”

Tüm Airdrop tokenları, “ağ güvenliğini korumak” için otomatik olarak stake edilecektir. Kazanılmamış LUNA herhangi bir noktada kaldırılabilir. Ancak, kazanılmış LUNA, programa göre stake edilecektir.

Eski Lunalar ne olacak?

Elinde eski Luna tutan sahiplerin varlıkları Luna Classic olarak anılacak. Ayrıca elinde tutanlar için Luna Airdrop’tan yararlanma imkanı olacak.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin