Binance, LUNC yakımlarını sürdürüyor: İşte haftalık bilanço…

Luna 2 son durum: Ayıların ortasında kalan yeni Luna, ne yapmayı düşünüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazartesi ve Salı günü listeleme haberleriyle öne çıkan Luna 2, şimdilerde biraz daha sessiz kaldı. Airdrop dağıtımlarının sıkıntı oluşturmasından sonra yatırımcıların ayrı bir soğumasıyla gündem değişmiş oldu. Genel piyasanında hemen hemen yatay ilerlemesi insanların başka yönlere gitmesine neden oldu.

Luna 2, popülerliğini kaybederken fiyat olarak da aşağıya doğru geriledi. Her ne kadar günlük hacim fena sayılmasa da 2-3 ay önceki seviyelerden artık çok uzak. Luna Classic ise sıfırlanmaya yüz tutmuş varlık olarak hafızalarda halen tazeliğini koruyor.

Terra’nın kurucusu eleştirildi

Hafta sonu bazı borsalarda listelenen Luna 2, fiyatıyla herkesi şaşırttı. Büyük çöküş öncesinde gördüğü 30 dolara yeniden çıkan varlık yatırımcıları şok etti. Bazı kullanıcılar ise sistemi eleştirmekten geri durmadı. En isabetli yorum ise şu oldu:

“Luna 2, 5 günde %66 düştü. Luna 3 zamanı mı geldi?”

Yatırımcılar halen Terra kurucusu Do Kwon’a ve ekibine öfkeli. Henüz Airdrop dağıtımı bile tam olarak yapılamadı. Pek çok insan hatalı yeni Luna’ya sahip oldu.

Luna 2.0’ın daha gidecek çok yolu var

Değerdeki düşüşten önce, Terra’nın tek seferlik taraftarları yeni LUNA tokenlerini boşaltmak için acele ettiler. Amiral gemisi stablecoinin çöküşünden sonra projeyi canlandırmak için Do Kwon, orijinal Terra ağındaki olağanüstü tokenlerin yaklaşık %67’sinin yeni Luna Classic (LUNC) adı altında alınıp satılmasını onaylayan bir teklif hazırladı.

Yeni LUNA tokeninin listelenmesini destekleyen borsalar arasında Binance, KuCoin, Huobi ve Kraken yer alıyor. Artık kabul edilen çatal teklifinde belirlenen parametreleri izleyerek yeni basılan tokenlerin Luna Classic sahiplerine dağıtılmasına yardımcı oldular.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin