Luna 2.0 sonrasında müjdeli haberler tek tek geliyor: MEXC borsası, iki önemli duyuruyu paylaştı…

Luna 2.0 sonrasında müjdeli haberler tek tek geliyor: MEXC borsası, iki önemli duyuruyu paylaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık 3 hafta önce kripto piyasası Luna’nun çöküşüne tanıklık etti. Büyük bir hareket gerçekleştiren Luna, tep noktalarından sıfırlandı. Yatırımcılar vadeli işlemlerde değil spotta aldıkları varlıklar neredeyse liq oldu. Sadece LUNA değil ekibin piyasaya sürdüğü stablecoin UST’de ilk defa 1 doların altında fiyatlandı. Normalde 1:1 sabit olması gereken varlık en büyük çöküşü gördü.

Luna Vakfı ise, yeni bir çözüm planıyla kurtuluş yolu aradı işte bugün o kurtuluşun en önemli noktası görüldü. Luna 2.0 bugün oylama çokluğu ile kabul edildi. Testnet çalışmaları resmi olarak bugün başlamış oldu.

Luna 2.0’ı kimin destekleceği de merak konusuydu. Ancak testnet haberinden sonra desteklemeler gecikmedi. Huobi Global, Terra’nın zincirini desteklediğini duyurdu. Bir diğer kripto borsası MEXC’de desteğini açıkladı. Ayrıca Luna burn ile ilgili yaptığı oylamanın sonucunu takipçileriyle paylaştı.

MEXC borsasından Luna 2.0 ve Luna burn açıklaması

Kripto para borsası MEXC, resmi Twitter hesabı üzerinden Luna 2.0 ile ilgili önemli açıklama yaptı. Borsa, “LUNA ve UST geçişini, yeniden isimlendirmeyi ve tüm değişiklikleri destekleyecektir” paylaşımında bulundu.

Aynı zamanda borsa Luna burn ile iligili yaptığı oylamayı da paylaştı. MEXC,

“LUNA/USDT paritesinde yapılan günlük işlemleri geri almak ve yakmak için kullanacaktır.”

Luna kaç dolardan düştü?

Luna coin, 2022 yılının Nisan ayında 119 dolar ile tüm zamanlar zirvesini görmüştü. Conimarketcap verilerine göre bu seviyeden en düşük 0,00001675 dolar noktasına geldi.

Luna coin ne kadar?

Luna, haberi yaptığımız esnada 0,000186 seviyelerinden alıcı buluyor. Bugün gelen Luna 2.0 haberiyle yüzde 20’lik bir ilerleme kaydetti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin