Terra Classic yeniden atağa kalktı: 400 milyon dolarlık değerini tekrar korudu

Luna 2.0 resmen başladı: Lido Finance desteklemediğini açıklamıştı, kripto borsası ise duyurunun ardından desteğini duyurdu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımıların merakla beklediği Luna 2.0 sonunda onaylandı. Planlanan program bugün resmi olarak testnet yayınına start verdi. Luna oylama sonucu bugün olunlu anlamda sonuçlandı. Oylamaya katılar tarafından çoğunluk sağlanmasıyla birlikte merakla beklenen Terra 2.0 işleme alındı.

Luna mağdurları ve yatırımcılarının merakla beklediği testnet yayını bugün kullanılan oyların sonunda resmen başlamış oldu. Geçtiğimiz hafta başlayan Luna oylama süreci bugün itibarıyla sonuçlandı.

Terra’nın geniş çapta izlenen canlanma planı artık resmiyete döküldü. Sahiplerinin %65,5’i bu hareketi onayladı. Terra Luna için bu hareket bir milat anlamına da gelebilir. En önemlisi ise destek bulması oldu. Piyasanın önde gelen kripto para borsası Luna 2.0’ı destekleyeceğini açıkladı.

Terra 2.0 blok zinciri, eski zincirdeki sahiplerine yeni LUNA tokenlarının bir Airdrop ile başlayarak 27 Mayıs’ta resmen başlatılacak. Terra validator Orbital Command paylaştığı tweet’te Terra 2.0 için test ağının artık yayında olduğunu söyledi.

Blockchain şimdi 26 Mayıs’a kadar 7,790,000 bloğunun anlık görüntüsünü alacak ve Airdrop bu hafta başlayacak. Airdrop’tan gelen ilk likidite, eski LUNA’nın büyük ve küçük sahipleri arasında eşit olarak dağıtılacaktır. Luna Airdrop ile ilgili dağıtımın Cuma günü yapılması planlanıyor.

Luna 2.0’ı kripto para borsası Huobi Global desteğini açıkladı

Terra 2.0 ile ilgili endişe de yaşayan yatırımcı için ilk iyi haber Huobi Global tarafından geldi. Önde gelen kripto borsası Huobi Global yeni testnet için Luna’yı destekleyeceklerini açıkladı. Lido Finance öğlen saatlerinde yeni zinciri reddetmişti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin