featured

Luna 2.0 blok zinciri faaliyetine başladı, peki piyasa buna nasıl tepki veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sonunda beklenen gün geldi çattı. Bugün sabah saatlerinde Luna tarafında ilk yeni blok zinciri üretildi. Kurtarma planı olarak lanse edilen yeni projenin hayat kurtarıp kurtarmayacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Herkes için bir umut kapısı olmuş durumda. Ancak kimse ikinci bir ponzi vakasını kaldıramaz.

Terra resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre, “Yepyeni Terra blok zincirinin 1. Bloku resmi olarak 28 Mayıs Cumartesi günü sabah 09.00’da üretildi” mesajını paylaştı. Luna Airdrop için uygun olan sahiplerin artık yeni zincirdeki cüzdan bakiyelerini görüntüleyebileceklerini anlamına geliyor.

Dönüm noktasını kutlayan Terra, 

“Bugün, Terra topluluğu için bir sonraki bölümün başlangıcını işaret ediyor; potansiyelimizin sınır tanımadığı ve kolektif yaratıcılığımızın gelişebileceği bir bölüm.”

Terra bu yeni zincirin başarısı konusunda umutlu görünse de, pek kimse onun iyimserliğini paylaşmıyor. Yatırımcılar bir kere Terra’nın yaşattığını gördü. Bu yüzden insanlarda bir güvensizlik ortamı oluştu.

Luna’nın yeni çalışmaları eleştirildi

Milyarder yatırımcı Mark Cuban, piyasaya sürülmeden önce yeni Terra blok zincirine soğuk su döktü. Başarısız olan blok zincirini geri yükleme çabaları, Dogecoin yaratıcısı Billy Markus tarafından da eleştirildi. Markus, ”aptal kumarbazları” olarak olayı özetledi.

BitGo CEO’su Mike Belshe, Terra 2.0’ın projenin ilk versiyonundan daha iyi performans gösterip gösteremeyeceğini sorguladı. Hartmann Capital’in yönetici ortağı Felix Hartmann CNBC’ye verdiği demeçte, 

“Büyük bir soru işareti var. Başarılı olup olmayacağı yatırımcılar ve yapıcı nezdinde çok fazla güvenin yeniden inşa edilmesini gerekecek.”

Hartmann’a göre yeni Terra girişimi, yeni doğmuş bir bebek gibi emekleme sürecinden başlayacak.

Pek çok piyasa katılımcısı tarafından dile getirilen genel endişelere ek olarak düzenleyici engeller de ortaya çıkıyor. Stabilcoin ticaretinde şeffaflık eksikliği ve onları destekleyen rezervler ile diğer kripto protokollerinde ticareti mümkün kılmak için piyasa oyuncularının onlara güvenmeleri gibi nedenlerle düzenleyicilerin halen aklında.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin