Lüks saat markası TAG Heuer, Shiba Inu ve 12 büyük kripto parayı kabul etmeye başlıyor!
Lüks saat markası TAG Heuer, Shiba Inu ve 12 büyük kripto parayı kabul etmeye başlıyor!

Lüks saat markası TAG Heuer, Shiba Inu ve 12 büyük kripto parayı kabul etmeye başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden insanlar, Shiba Inu (SHIB) kullanarak TAG Heuer marka saat satın alabilecek.

TAG Heuer’den kripto atılımı

İsviçreli lüks saat üreticisi TAG Heuer, BitPay ile iş birliğine gitti ve ödeme olarak Shiba Inu’yu (SHIB) kabul etmeye hazırlanıyor.

Lüks saatçi TAG Heuer, kendi e-ticaret platformunda diğer 12 büyük kripto para birimiyle birlikte Shiba Inu (SHIB) için destek ekledi.

Desteklenen kripto para birimlerinin tam listesi şunları içerir: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), USD Coin (USDC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dai (DAI), Sarılmış Bitcoin (WBTC), Gemini Dollar (GUSD), Pax Dollar (USDP), Binance USD (BUSD) ve Ripple (XRP).

Bu önemli hamle, lüks markanın dijital para birimlerini kullanan müşteri sayısındaki artışı fark etmesinden sonra geldi. Resmi web sitesine göre, ABD’li müşteriler kripto üzerinden 10.000 ABD dolarına kadar eşdeğer USD değeri harcayabilir. Ancak, satın alma için herhangi bir alt sınır belirlenmedi.

Bir etkinlikte, TAG Heuer CEO’su Frédéric Arnault şunları söyledi:

“Lüks bir marka olarak, Web3’e girişimizin mükemmellik standartlarımızı karşılamasını sağlamalıydık ve kurum içi çevik ekiplerimiz sayesinde ve BitPay’in desteğiyle bu yeni finans dünyasına en iyi şekilde dalabiliyoruz.”

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin