featured

Lüks Mobilya ve Dekorasyon Firması Juliettes Interiors, Bitcoin ile Ödeme Kabul Ettiğini Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere Londra merkezli lüks mobilya ve dekorasyon firması Juliettes Interiors, Bitcoin ile ödeme kabul ettiğini duyurdu . Şirketin kurucusu ve müdürü Juliette Thomas, ”şu an sektörümüzde yalnız olduğumuzun farkındayım ancak 18 ay içinde sanırım bitcoin günlük hayatın bir parçası olacak “dedi.

Thomas, “Dünya yerinde duyuyor ve bir şirket olarak bizde daima oyunun ilerisinde olmalıyız” diye ekledi. Şirketin oyunu, mülk geliştirme dahil olmak üzere çok katlıdır, ancak temelde iç mekan tasarımı ve mobilyaları üzerine çalışıyor.

“Bir süredir dijital para birimlerine bakıyoruz ve müşterilerimizin çoğunun ciddi Bitcoin yatırımcıları olduğunun farkındayız” dedi.

Thomas, “Bitcoin dünyada giderek yaygınlaşan bir kullanıcı tabanına sahip ancak, şimdiye kadar müşterilerimiz onu ultra lüks, yüksek kaliteli mobilya ve iç mekan tasarımı satın almak için kullanamadı. [Bitcoin], İngiltere ve uluslararası müşterilerimize gerçek bir tercih sunuyor. Bununla birlikte ödemeler hızlı, kolay ve sorunsuz. “

Bitcoin, UK Chic, Juliettes Interiors'a Cryptocurrency'u Kabul Eten İlk Lüks Perakendeciye Gidiyor
İtalyan Üst Seviye Tasarımcı Dikey Modüler Avizenin fiyatı, iki bitcoin’e yakın. 

Şirketin basın bülteninde “Londra  , İngiltere Bitcoin devriminde yol göstericidir, 17 Bitcoin ATM’si ve yaklaşık 70 perakende şirketi şimdi dijital para birimini kabul ediyor. Günlük hayatta BTC kullanımına küçük ve orta ölçekli işletmeler de  katılıyor. Artık dünyanın en iyi, en lüks mobilyalarıyla  baştan aşağı bir konağı dekore edebilirsiniz”

 

 

bitcoin.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin