Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!
Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!

Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ödeme şekli olarak Bitcoin ve kripto para birimlerini kabul eden şirketleri duymaya devam ediyoruz. Son olarak Gaucho Group Holdings, BTC’yi nakit veya kredi kartlarıyla aynı ışıkta gören işletmeler listesine eklendi.

Bitcoin bir ödeme yöntemi mi yoksa riskten korunma yolu mu?

Kripto para birimleri, kısa ömürlerinin en başından beri, bir gün fiat ve diğer standart ödeme şekillerinin yerini alacak şekilde tasarlandı. Başlangıçta bir kişinin bir mağazaya girebileceği ve bir tür ürün satın almak için Bitcoin veya diğer bazı dijital para birimi örneklerini kullanabileceği düşünülüyordu. Ancak bu, varlıkların oynaklığı nedeniyle asla gerçekleşmedi ve şu anda sadece spekülatif varlıklar yerine hedge araçları olarak görülüyorlar. Bu kripto para birimlerinin çoğu hala ödeme alanına girebilmiş değil.

Bu haberin yazıldığı sırada Overstock.com gibi birkaç şirket, Bitcoin’in mal satın almak için kullanılmasına izin veriyor.

BTC kabul eden şirket sayısı artışta

Ancak tüm bunlar değişmek üzere. Gelecekte mal ve hizmetler için Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi düşünen Uber, Tesla ve General Motors gibi tüm bu büyük şirketleri duymaya devam ediyoruz. Gaucho, Bitcoin’i geçerli bir ödeme yöntemi olarak gören başka bir şirkett ve sonuç olarak, mülk departmanı Algodon Wine Estates aracılığıyla insanların gayrimenkul satın almak için çeşitli diğer ürünlerle birlikte varlıkları kullanabileceklerini açıkladı.

Gaucho Group Holdings CEO’su ve Başkanı Scott Mathis bir açıklamada şunları söyledi:

İnsanların varlıklarımıza yatırım yapmaları için sürekli olarak yenilikçi yollar arıyoruz. COVID-19, dünyanın dört bir yanındaki hükümetleri, artan enflasyon oranıyla doğrudan ilişkili olabileceğine inandığımız bir şekilde tepki vermeye zorladı. Böyle bir senaryoda, gayrimenkulün yatırımcılara varlıklarını çeşitlendirme fırsatı sunabileceğine ve kripto para biriminin kullanımının ABD merkezli hisse senetlerine ve sermayeye doğrudan maruz kalmayı ayarlama fırsatı sunduğuna inanıyoruz. Aynı zamanda Arjantin, kripto ile ilgili girişimlerde bir artış gördü. Buna göre, Bitcoin’i kabul etmenin yatırımcılara kripto varlıklarından bazılarının getirilerini elde etme fırsatı sunduğuna inanıyoruz ve bunun pazarda büyümemiz ve açığa çıkmamız için başka bir fırsat sağladığını düşünüyoruz.

Algodon Wine Estates, 4.000 dönümden fazla alana sahip ve Arjantin’in kalbinde kurulmuş lüks bir emlak ve spor tesisi bölgesi. Ayrıca gezginlerin kalabileceği bir butik otel, dokuz delikli bir golf sahası, tenis kortları ve yıl boyunca ulusal yemekler sunan bir restorana ev sahipliği yapıyor.

Gaucho Group Holdings ise deri ürünler, emlak, moda aksesuarları ve kaliteli şaraplar dahil olmak üzere çeşitli lüks markalar ve ürünler sunmasıyla tanınan bir şirket.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin