Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin (LTC) kritik desteğe düştü ancak boğalar sahneye çıkabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) için teknik resim, boğalar 70 doların üzerinde tutunabilirse, 100 dolara doğru muazzam bir artış gösterebileceğini yönünde.

Litecoin’in spot fiyatı, son 24 saat içinde % 6’dan fazla düşmesinin ardından LTC’nin 70 $ civarında el değiştirmesiyle pazar payı yüksek altcoinlerin geri kalanını yansıtıyor. LTC, ayrıca son yedi gün içinde yaklaşık % 18 düşüş gördü.

Şu anda Litecoin kritik 70 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalmaya çalışıyor. Boğalar, ivmeyi kendi taraflarına çevirmeyi başarırlarsa, artan satın alma baskısı LTC fiyatının 80 dolara yükselmesini sağlayabilir. Bu fiyat seviyesinin üzerinde boğalar 100 doları hedefleyebilir.

Aksine, son iki günde gözlemlenen bozulmanın devam etmesi, Litecoin’in 65 $ ‘a düşmesine neden olabilir.

Litecoin fiyatı: teknik görünüm

LTC / USD, kısa süre önce 4 saatlik grafikte 50-SMA (81.02 $) ve 200-SMA (75.72 $) aşağı yönlü kesti.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), kripto para biriminin şu anda aşırı satış eğiliminde olduğunu, ancak gizli bir yükseliş sapması olduğunu gösteriyor.

Ayılar kısa vadede aksiyonun tepesinde görünürken, teknik perspektif bir yükselişin LTC/USDT için bir sonraki yeni yönü olabileceğini gösteriyor.

Yukarıdaki 4 saatlik grafik, Litecoin’in azalan bir kama modelinin sonuna yakın olduğunu gösteriyor. Formasyonun oluşumu, boğaların büyük bir kırılma yaşayacağını gösteriyor. Senaryo beklendiği gibi gerçekleşirse, 200-SMA (75,72 $) ve 50-SMA (81,02 $) değerindeki iyileşme, boğaların 100 $ ‘lık psikolojik seviyeye bakmasına neden olabilir.

Günlük grafikte LTC/USDT 50-SMA’nın (69.81) hemen üzerinde, bu da boğaların daha fazla zararı önlemek için kritik öneme sahip. Bununla birlikte, 200-SMA (54,27 $) ile olan boşluk göz önüne alındığında, büyük bir dezavantaj potansiyeli olası görünmüyor. Bu, boğaların büyük olasılıkla aşağı doğru olan baskıyı karşılayabileceklerini ve ayıların daha fazla düşürme isteklerini engelleyebileceklerini gösteriyor.

Bir sonraki işlem seansında potansiyel bir satın alma sinyali belirirse yükseliş eğilimi olasılığı artacaktır. Şu anda, günlük TD Sıralı göstergesi kırmızı bir sekiz mum çubuğu yazdı ve kırmızı dokuzun görünümü, yukarı yönlü bir baskıya işaret edebilir.

LTC boğaları için yukarı yönlü hareket, % 61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinde (75,22 $) hafif bir dirençle karşılaşacak. Bu engelin üzerinde bir kırılma, boğaların % 23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde (86,26 $) dirençle karşılaşması muhtemel. Boğalar fiyatları 70 doların üzerinde tutamazsa, 65 dolara düşme olasılığı yüksek. Günlük grafikte gösterildiği gibi, seviye çift dipli bir model sağlayabilir.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin