featured

LTC fiyatı yükselmeye devam ediyor: 100 dolardaki hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin (LTC), çapraz bir direnç çizgisinden çıkarak artış oranını hızlandırdı. Bu hareketi ile kripto piyasasının geri kalanından daha iyi performans göstermeyi başardı.

Farklı zaman dilimlerindeki dalga sayısı, mevcut yükseliş hareketini desteklemektedir. Sonuç olarak, yukarı yönlü hareket muhtemelen bir süre daha devam edecektir.

Fiyat yükseliyor

Günlük grafikteki teknik analiz, LTC fiyatının yükselişte olduğunu gösteriyor. Bunun sayısız nedeni vardır. İlk olarak, fiyat 18 Nisan’dan beri yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu, önceki düzeltmenin artık tamamlandığı anlamına geliyor.

İkincisi ise LTC fiyatının bir A-B-C düzeltici yapısını tamamlamış olmasıdır. Ayrıca düzeltmenin tamamlanması hareketin devamı dışında, yeni bir yükselişe de işaret ediyor.

LTC grafik

Son olarak, teknik göstergelerden RSI yükselişe geçti. RSI, yatırımcılar tarafından bir piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu değerlendirmek ve bir varlığı biriktirip satmayacağına karar vermek için kullanılan bir momentum göstergesidir.

50’nin üzerindeki okumalar yükseliş olarak kabul edilirken, 50’nin altındakiler düşüş olarak kabul edilir. Şu anda gösterge 50’nin üzerinde işlem görüyor ve artmaya devam ediyor. Bu da yükseliş eğiliminin devam edeceği anlamına gelmektedir.

Gözde altcoin şu anda 92,50 dolar civarında işlem görüyor. Bu seviye aynı zamanda kritik bir direnç noktası olduğu için, buradaki hareket de önemlidir.

Fiyat tahmini: 100 dolara ulaşılabilir mi?

Günlük grafiğe benzer bir şekilde, altı saatlik dalga sayısı analizi de yükselişe işaret ediyor.

Bir trendin yönünü belirlemek için teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini inceleyen Elliott Wave teorisini kullanır.

Dalga sayısına göre, LTC fiyatı 9 Mayıs’ta beş dalgalık bir artışa başladı. Eğer bu doğruysa, fiyat şu anda simetrik bir üçgen oluşturan dördüncü dalgada işlem görüyor.

Sayım doğruysa, gözde altcoin’in fiyatı üçgenden çıkacak ve 99 dolarda bulunan bir sonraki direnç noktasına doğru yükselişe devam edecektir.

Bu yükseliş tahminine rağmen, 82 dolardaki dalganın altına bir düşüş yaşanması durumunda kısa vadede aşağı yönlü bir hareket gerçekleşebilir. Bu durumda, fiyat 75 dolara gerileyebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin