featured

LTC, düşüşü hafta sonu derinleşebilir! Buna sebep olan son gelişme nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, sterlindeki erime piyasalarda dalgalanmalar yaratırken, Avrupa işlem seansının yarısında negatife döndü.

Doların gücü ABD işlem senasının kapanışa doğru devam ederse, altcoin’in fiyatı 50 doların altına düşebilir. Hafta sonu boyunca olası bir kırılma ile birlikte negatif bir haftalık kapanış görülebilir.

Altcoin, erken bir rallinin kısa kesilip tamamen negatife dönmesi sebebiyle boğaların güçlerini kaybettiğini gösteriyor. Düşüşün sebebi, İngiltere Şansölyesi Kwarteng’in finansal piyasalara yayılan dalgalanma etkileriyle sterlinde bir erime yaşanmasını tetikleyen konuşması gibi görünüyor. Bu, kripto para birimlerinin küresel piyasaların dinamikleriyle tamamen iç içe olduğunun bir kez daha kanıtıdır. Bu yüzden kendini işine adamış kripto para yatırımcılarının tarih kitaplarına dalıp küresel bir durgunlukla nasıl ticaret yapacaklarını öğrenmeleri iyi olur.

Sterlin 1992’yi yeniden yaşarken LTC fiyatı düşüyor

GBP, 1992’deki ünlü çöküşünü yeniden yaşarken ekranları kırmızıya boyadığı için LTC fiyatı düşüyor. İngiltere Şansölyesi Kwarteng, İngiltere hükümetinin enerji faturasının büyük bir bölümünü kendileri için toplayarak hane bütçelerini hafifletmek amacıyla daha fazla harcama yaptığını açıkladı. Hane halkı büyük olasılıkla tasarrufları harcayacak. Ayrıca, BoE’yi daha sonra ne yapacaklarına dair hiçbir ipucu olmadan kurumaya bırakacağından, Kwarteng istemeden enflasyon beklentilerini artırdı.

LTC grafik

Litecoin fiyatı, bu sabah elde edilen kazançları tamamen silip, 50,46 dolar seviyesine geri dönebilir.  Sterlin düşmeye devam ederse ve dolar daha da güçlenirse altcoin’in fiyatı 48 dolara ve aylık S1 desteğine doğru bir hareket yapabilir. Şu anda hafta için negatif bir kapanış kaçınılmaz görünüyor. Bu yüzden yatırımcılar, ABD işlem seansının kapanmasına yakın satışlarını artırarak altcoin fiyatını 44 dolara kadar düşürebilir.

Bir yükseliş ihtimali şu anda imkansız gibi görünse de, doların zayıflaması durumunda bu da gerçekleşebilir. Ayrıca, yatırımcılar pozisyonlarını kapatmayı ve kâr elde ederek dolar cinsinden pozisyonları büyütmeyi seçerse de olabilir. Daha sonra USD biraz daha zayıflayacak ve Litecoin fiyatı 56 dolara doğru hareket etmeye başlayacaktır.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin