featured

Hedef belirlendi! LTC boğaları, ayılara karşı olan güçlü savaşı kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, 60 dolar hedefine doğru hareket ediyor. Altcoin için direnç noktası 58,20 dolar seviyesinde iken destek noktası ise 55,10 dolar seviyesinde bulunuyor.

Yükseliş momentumu azaldıkça LTC’nin son birkaç gün içinde 55 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için mücadele ettiğini gösteriyor. Bugün fiyat, bu seviyenin üzerine çıktı ama boğalar ayılara karşı direnebilecek mi?

Kripto para piyasasında son 24 saat içinde genel olarak olumlu hareketler gözlemlendi. Bugün en çok değer kazanan altcoin’ler arasında NEAR ve AVAX bulunuyor. Bu altcoin’ler sırasıyla %7,57 ve %6,59 oranlarında yükseliş kaydetti.

Litecoin 60 doları kırabilecek mi?

Teknik göstergelerden MACD şu anda düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, gösterge son saatlerde çok az ivme gösteriyor. Ayrıca, kısa vadede azalan bir düşüş momentumu olduğu da görülüyor.

Son yedi gündeki net fiyat hareketi düşük kaldığından EMA’lar şu anda ortalama işlem görüyor. Ancak, piyasada düşük aktivite gözlemlendikçe, 12-EMA seviyesi liderliği alarak yatay olarak ortalama çizginin üzerinde hareket ediyor. Son saatlerde EMA seviyeleri LTC token’ında düşük ticaret faaliyeti olduğunu gösteriyor.

LTC grafik

RSI, 13 Haziran’da aşırı satım bölgesine girmişti. Ancak fiyat, 50 dolar seviyesine döndükten sonra o da nötr bölgeye geri döndü. Bu yazının yazıldığı sırada RSI, 70 endeksinde yani aşırı alım bölgesinde işlem görüyor.  Mevcut pozisyon her iki yönde de volatil hareket için yer bırakırken, mevcut eğim, piyasanın yükseliş tarafında bir baskı olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları birkaç gün öncesine kadar geniş bir kanalda hareket ediyordu. Ancak fiyat hareketinin 55 dolar civarında iken durgunlaşması ile birlikte yakınlaşmaya başladı. Şu anda daralan göstergeler, piyasanın her iki tarafı da hâkimiyet için mücadele ederken fiyat oynaklığı ise bir düşüşe işaret ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada göstergenin ortalama çizgisi 55,08 dolar ile altcoin’e destek sağlarken, 58,16 dolarda bulunan üst sınır ise direnç görevi görüyor.

LTC fiyat analizinden ne beklenmesi gerekiyor?

LTC fiyat analizi, boğaların 60 dolar seviyesine yükselebilmek için başka bir girişimde bulunduğunu ve 55 dolar seviyesinin başarılı bir şekilde kırıldığını gösteriyor. Ancak orta vadeli grafiklerde hâlâ düşüş eğilimi mevcut.

60 dolar seviyesinin kırılması durumunda yatırımcılar, daha fazla yükseliş bekleyebilir. Öte yandan, yükseliş momentumu bu yazının yazıldığı sırada olduğu gibi düşük kalırsa fiyat, 55 dolara doğru bir düşüş yaşayabilir. Ancak her iki durumda da 50 doların altına bir hareket olası görünmüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin