featured

LTC ayıları güçlerine güç katarken, boğalar ne zaman savunmaya geçecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. LTC için en yakın destek noktası 62 dolarda iken, direnç noktası ise 65 dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto para piyasası genel olarak kırmızıda işlem görürken, olumsuz havadan LTC fiyatı da etkilendi.

Fiyat 62 dolarda sabitleniyor

LTC grafik

MACD, şu anda yükselişte. Öte yandan, göstergenin daha açık gölgesi, fiyatın destek bulması nedeniyle düşüş momentumunun azalmaya başladığını gösteriyor.

Son on gündeki net fiyat hareketi negatif kaldığı için EMA’lar şu anda ortalama pozisyonun altında işlem görüyor. Ancak iki EMA yakınsamaya başladığında, 26-EMA yukarı doğru bir dönüş yaptı. Bu da artan bir satın alma potansiyeli olduğunu gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada her iki EMA da yukarı yönlü hareket ediyor.

RSI ise son üç gündür aşırı satım bölgesinde işlem görüyor. Şu anda 28,49 işaretinde bulunuyor ve bir satın alma sinyali veriyor. Yatay hareket eden boğalar ve ayılar arasında bir hâkimiyet mücadelesi mevcut.

Bollinger Bantları, değişken fiyat hareketini vurgulayarak genişliyordu. Bununla birlikte, fiyat 64,00 dolar seviyesinde destek bulduğu için bantlar yakınsamaya başladı. Bu, boğaların fiyat hareketini yeniden dengelemesini sağlayabilir. Göstergenin alt çizgisi en güçlü destek görevi gören 61,33 dolarda iken ortalama çizgi ise 64,55 dolar seviyesinde direnç görevi görüyor.

LTC fiyat analizinden ne beklenebilir?

Litecoin fiyat analizi, ayıların fiyatı 64 dolar seviyesine düşürdüğünü gösteriyor.  Ancak boğalar, fiyat hareketinin istikrara kavuşmasını sağlayacak seviyede destek buldu. Oynaklıktaki düşüşe rağmen, düşüş baskısı hâlâ fiyat hareketi üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Yatırımcılar, herhangi bir işlem yapmadan önce LTC’nin 60 dolarda bulunan kritik destek noktasına düşmesini bekleyebilir. Düşüşün devam etmesi durumunda diğer destek noktaları sırasıyla 58 dolar ve 56 dolar seviyelerinde bulunuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin