İşte 2019’da başarılı olması beklenen 3 altcoin
İşte 2019’da başarılı olması beklenen 3 altcoin

LTC, BNB, TRX ve diğerleri gerçek bir altcoin sezonu başlatabilir: Peki Bitcoin nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto kışı çözülmeye başladığından beri, tüm ana eylemler altcoin’lerden geldi ve şimdi birkaçı hareketli ortalamaları kırıyor.

İlk 20’de bulunan altcoin’ler olumlu bir hava oluşturuyor

Kripto para birimi piyasası tamamen yükselmemiş olabilir ve kazançlar ve büyüme açısından yeni rekorlar kırsa da, açık görünen bir şey, ayı piyasasının kapanmaya başlamasıdır. Geride bıraktığımız zamanlarda piyasaya karşı çok daha olumlu bir duyarlılık gelişti.

Bunların çoğu, piyasada iyi performans sergileyen birkaç altcoin sayesinde oldu. En iyi 20 kripto para projesine ait olan olumlu haberler sayesinde, kendi token değerleri artıyor,  aynı zamanda önemini de koruyorlar.

Altcoin’ler 200 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde

Şimdi, Litecoin, TRON ve Binance Coin gibi kripto paraların ve daha az bilinen Maker gibi kripto paraların, normalde sağlıklı bir pazarın işareti olarak kabul edilen bir gelişme olan 200 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde işlem gördüklerini gösteren teknik bir analiz var. Bu, pano genelinde iyi bir haber, ancak dikkat edilmesi gereken ilginç bir şey, Bitcoin’in buna izin verip vermeyeceğidir.

Bir hamle yapmak

CoinMarketCap’a göre piyasa değeri üzerinden en büyük 20 kripto para biriminden, hem BTC hem de USD çiftleri olan Litecoin, Binance Coin, TRON ve Maker şu anda 200 günlük hareketli ortalamalarının üstünde işlem görüyor.

Hareketli bir ortalama, belirli bir süre içinde bir varlığın kapanış fiyatlarının devam eden bir hesaplamasıdır, ancak aynı zamanda trader’ların varlığın eğilim yönünün yanı sıra destek ve direnç seviyelerini ölçmek için kullandıkları bir araçtır. Üst düzey kripto para birimleri ile yapılan bu olumlu hareketler, kripto para birimi piyasasının yeniden ilkbahara doğru yöneldiği fikrini pekiştiriyor.

Bununla birlikte, kripto para birimi piyasasının hakimi olan Bitcoin, 200 günlük hareketli ortalamasının altında işlem görmeye devam ediyor ve bu da insanların piyasaya geri dönmemek için şüphelenmelerinin bir nedeni olabilir.

Altcoin mevsimi?

Bitcoin genellikle piyasaların yönünün katalizörü ve itici gücü olmasına rağmen – ve bugün hala hüküm sürüyor – kripto paraların yönünden sorumlu olduğu zamanlar oldu.

Ancak Altcoin’ler en büyük hamleleri yapıyor ve piyasayı desteklemeye yardımcı oluyorsa, piyasanın başka bir Altcoin sezonuna geçtiği varsayılabilir. İkincisi, Bitcoin’de kısa bir süre önce tüm zamanların en yüksek işlem hacimleri fark edildi, çünkü kalan kripto paralar bu astronomik büyümenin arka rüzgarını yakaladı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin