featured

LTC ayıları geri döndü! Fiyat her an bu seviyelere gerileyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatı, destek noktası olan 61,52 doların altına düştü ve altcoin düşüş trendine girdi. Ancak hâlâ 60 dolarda bir miktar destek bulunuyor. Artan yönde, direnç 65,33 dolarda mevcut ve bu da muhtemelen fiyatlarda düşüşe neden olacak. Ayıların geri dönüş yapmasıyla LTC Çarşamba günü 61,52 dolarda kilit desteğin altına düştü. Yazım sırasında Litecoin, 60,70 dolardan işlem görüyor.

image 163

LTC/USD paritesi şu anda düşüş eğiliminde, çünkü fiyat temel desteğin altına düştü. Bununla birlikte LTC/USD paritesi gün içi %1,95 düşüşle 61,52 dolardan işlem görüyor. Kripto paranın piyasa değeri 3.73 milyar dolar ve son 24 saatteki işlem hacmi 4.3 milyar dolar.

Litecoin fiyat analizi: Teknik analiz

Litecoin fiyat analizi, LTC/USD çiftinin geçen hafta 58,57 ila 66,89 dolar arasında işlem gördüğünü gösteriyor. Aralığın üst bandı 66,89 dolar ve alt bant 58,57 dolarda mevcut. Parite şu anda 60,70 dolardan aralığın alt sınırına yakın işlem görüyor. LTC’nin kısa vadede bu seviyeler arasında işlem görmesi muhtemeldir.

50 günlük hareketli ortalama şu anda 62,80 dolar ve 200 günlük hareketli ortalama 68,04 dolar. Her ikisi de aşağı doğru eğimlidir ve bu da yakın vadede fiyatta düşüşe işaret ediyor.

image 162

MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında olduğu için MACD göstergesi şu anda düşüş bölgesinde. RSI göstergesi de 37.89’da olduğu için düşüş bölgesinde. Bollinger bantları genişlemeye başladığından piyasa oynaklığı nispeten daha yüksektir.

4 saatlik fiyat grafiğinde Litecoin fiyatı: LTC 65,33 dolardan reddedilmeyle karşı karşıya

Litecoin fiyatı şu anda LTC/USD çiftinin geçen hafta işlem gördüğü aralığın üst bandı olan 65,33 dolar seviyesinde reddediliyor. Fiyatlar bu seviyenin üzerine çıkarsa, 66,89 dolardan bir sonraki direnç seviyesine yönelebilir. Aşağı yönde, destek 60 dolarda mevcut ve fiyatlar bu seviyenin altına düşerse, aralığın alt bandı olan 58,57 dolar seviyesine yönelebilir.

image 161

LTC/USD’nin SMA hattı şu anda aralığın üst bandına yakın olan 64,50 dolarda. Paritenin EMA hattı şu anda aralığın üst bandına yakın olan 63,47 dolarda. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin altında olduğu için şu anda düşüş bölgesinde. RSI göstergesi de şu anda 36.53’te olduğu için düşüş bölgesinde. Bollinger bantları genişlemeye başladığından, piyasa oynaklığı şu anda nispeten yüksektir.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyatı, ana destek noktasının altına düştüğü için fiyat düşüş trendine girdi. Bununla birlikte, fiyat şu anda aşağıya yakın işlem gördüğü için ayıların hakimiyeti ele geçirmesi de mümkün. Son olarak piyasa oynaklığı da nispeten yüksektir, bu da yakın vadede fiyatlarda dalgalanmalara neden olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin