Litecoin short pozisyonları en düşük seviyeye geriledi: Ne anlama geliyor?

LTC analizi: Kripto para biriminde gizlenen ayı modeli mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası son günlerde hiç olmadığı kadar iyi. Bitcoin ve türevlerinde yaşanan ilerleyiş hafta sonuna rağmen iyi şekilde devam ediyor. Özellikle de altcoin’lerin lideri Ethereum’da büyük bir ivme var. Bu da varlığı 2 bin dolara çıkardı.

Ethereum’un ilerleyişi diğer varlıklara daha çok yaradı. Ether’den cesaret alan altcoin’ler yükselişini daha atik yapıyor.ancak bu süre zarfında kötü durumda olanlarda var. Bunlardan biri Tornado Cash…

Öte yandan grafik yapısıyla içinde gizli bir ayı modeli gözüken varlıkları da görebiliriz. Bu süreçte yatırımcıların dikkat etmesi gerekiyor. Bu yüzden LTC analizi daha fazla öne çıkıyor.

LTC analizi: Ayı modeli ile düşüş gösterecek mi?

Kripto piyasasındaki son toparlanma hissiyatının ortasında, LTC/USDT paritesi 40.68 dolardan geri döndü. Ayrıca, boğa koşusu, yükselen bir kama deseni içinde bir dizi yeni yüksek ve daha yüksek seviyeyi gösteriyor. Bu model altcoin’i geri dönüş tehdidi altına soksa da, bir kırılma olasılığı tabloları tersine çevirebilir.

LTC analizi, 10 Ağustos’ta destek trend çizgisinden toparlandığında tetiklendi. Son dört gün içinde, yükselişin tersine dönmesi, fiyatı %14,5 daha fazla yükselterek 64,5 dolarlık birleşik direnç ve direnç trend çizgisine yaklaştı.

Litecoin yatırımcıları, fiyatın genel dirençten geri dönme ve daha düşük destek trend çizgisine düşme şansı konuşuyor. Formasyonun zirvesine yaklaşan fiyat hareketi, yakında bir trend çizgisi arızasına neden olabilir. Satıcılar bunu yapmayı başarırsa, LTC fiyatı %26,7 düşebilir ve 47,17$ işaretine ulaşabilir.

Teknik gösterge

  • EMA’lar: Direnç trend çizgisi etrafında dalgalanan 100 günlük EMA, fiyat iyileşmesine karşı ek bir engel oluşturuyor. Bununla birlikte, uygulanabilir destek seviyelerine çevrilen 20 ve 50 günlük EMA eğimi, alıcıların devam eden toparlanmayı sürdürmelerine yardımcı olacaktır.
  • Girdap göstergesi: hızlı ve yavaş arasında bir yükseliş geçişi, kama modelinden koparma teorisini destekler. Ancak, alıcıların taahhüdünü doğrulamak için bu eğimler arasında önemli bir boşluk gereklidir.
  • Direnç Seviyeleri: 64,5$ ve 74,6$
  • Destek Seviyeleri: 54,7-53,7$ ve 47,13$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin