Loopring (LRC), GameStop ile yeniden gündeme geliyor
Loopring (LRC), GameStop ile yeniden gündeme geliyor

Loopring (LRC), GameStop ile yeniden gündeme geliyor; LRC tokeni, genel düşüşten sıyrılabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ZkRollup’ları kullanan bir Merkezi Olmayan Borsa (DEX) olan Loopring (LRC), GameStop’un büyüyen NFT ve kriptoyla ilgili atılımı sonrası yeniden odak noktası haline geliyor.

Wall Street Journal, GameStop’un özel bir NFT odaklı birim kurduğunu ve bu girişim üzerinde çalışmak için 20’den fazla kişiyi işe aldığını açıkladı. Birim, oyun geliştiricileri ve içerik oluşturucularla işbirliği içinde NFT’ler için bir pazar yeri kurmayı hedefliyor.

Elbette bu haber okuyucularımız için sürpriz olmamalı. GameStop’un NFT ile ilgili aksiyonları son birkaç aydır biliniyor. Ancak rapor, GameStop ve Loopring arasında nihai bir ortaklık ihtimalini artırıyor. WSJ, video oyunu perakendecisinin iki kripto şirketiyle ortaklık anlaşması imzalamaya yakın olduğunu bildirdi.

GameStop – Loopring ortalığı yakın mı?

GameStop ve Loopring’in resmi bir ortaklık imzalamaya her zamankinden daha yakın olduğuna inanmak için bazı gerekçeler var. Loopring’in GitHub profilindeki kaynak kodun belirli parçacıkları “NFT-DEV” değiştirilmiş kod dalındaki “gamestopmeta”ya atıfta bulunarak, GameStop’un yaklaşmakta olan NFT odaklı platformuyla entegrasyon olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Ardından GameStop’un “Ürün Sahibi – Web3 Oyun Başkanı Seattle’da” için yeni iş ilanı yayınladı. İş, yalnızca “tüm yeni NFT/kripto projelerine” aşina olmayı değil, aynı zamanda “farklı blok zincirleri ve Ethereum Katman 2 ortamlarıyla entegrasyonlar” hakkında da çalışma bilgisi istiyor. LRC, Ethereum üzerinde bir Katman 2 protokolü. Birlikte ele alındığında, bu gelişmeler GameStop ve Loopring arasında bir tür ortaklık olasılığını desteklemekte.

Loopring nedir?

Rollups, Ethereum’un ana blok zincirinin dışındaki işlemleri toplayan ve işleyen bir Katman 2 (L2) çözümüdür. Bu işlenmiş veriler daha sonra ana zincirde paketlenir ve yayınlanır, böylece Ethereum’un işleme gücünü veya ölçeklenebilirliğini büyüklük sıralarına göre arttırır ve yüksek işlem ücretlerini (gas ücretleri) atlar.

Loopring, zkRollup (sıfır bilgili Toplamalar) olarak adlandırılan yeni bir toplama türü kullanır. Sıfır bilgi kanıtı, belirli bir veri kümesinin doğruluğu hakkında, bu verileri gerçekten paylaşmadan bir iddiada bulunur. Bu, her bir işlem grubu için kriptografik hesaplamalara dayalı kanıtlar üretilerek yapılır.

Geçerlilik kanıtları, temel alınan işlem verilerinin meşruiyetini zaten doğruladığından ve zkRollup’lar bir sorgulama süresi gerektirmediğinden, işlemler çok hızlı bir şekilde işlenebilir. Aslında, Loopring saniyede 2.000’den fazla işlemi gerçekleştirebileceğini iddia ediyor. Bu son derece açık nedenlerle, bu işlem işleme gücü, GameStop’un NFT pazarının başarısı için kritik öneme sahiptir.

Loopring (LRC) şu an ne kadar?

wccftech


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin