featured

Localbitcoins Tüm Zamanların En yüksek İşlem Hacmine Ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Localbitcoins’teki eşler arası P2P (kişiden kişiye) ticareti,19 Eylül haftasında haftalık bazda, büyük oranda Çin kripto para piyasalarından sermayenin çekilmesiyle en yüksek seviyeye ulaştı. Global P2P işlem hacmindeki artış, son haftalarda Çin, Hindistan, Malezya, Yeni Zelanda, Pakistan, İsviçre, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Venezuela dahil birçok uluslararası pazarda, rekor dereceli Localbitcoins ticaret hacminde görülmüştür.




Çin’in kripto para borsaları üzerine uyguladığı yaptırımlar sonucu birçok kripto para yatırımcısı, yönünü P2P yani kişiden kişiye alım-satım yapılabilen pazarlara çevirdi.

Localbitcoins İşlem Hacmi Yeni Tüm Zamanların En Yüksek Ayarlarını Yaptı

Çin Localbitcoins piyasaları, geçtiğimiz hafta ticaret hacmi için tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı ve 115 milyon CNY (çin yuanı) değerinde bitcoin değişimi sağlandı. Birçok kripto para yatırımcısını Çin merkez hükümetinin denetimi altında olmayan platformları kullanmaya iten Çin kripto para borsası darbesinin doğrudan bir sonucu olduğuna inanıyor.

Localbitcoins İşlem Hacmi Yeni Tüm Zamanların En Yüksek Ayarlarını Yaptı

İsviçre , bu hafta P2P bitcoin ticaret hacminde kaydedilen rekor seviyelere tanıklık etti ve yaklaşık 140.000 frank gibi bir seviyeye ulaştı. 19 Eylül haftasında işlem hacminde yüzde 37’lik bir artışın ardından Swiss Localbitcoins piyasalarının işlem hacmi için yeni bir dönem oluşturduğu ard arda ikinci haftayı oluşturuyor.

Birçok Uluslararası P2P Bitcoin Piyasası, 19 Eylül haftasında önemli miktarda artışa tanık oldu

Localbitcoins İşlem Hacmi Yeni Tüm Zamanların En Yüksek Ayarlarını Yaptı

Malezya’nın Localbitcoins piyasaları, iki haftalık son işlem hacmi için tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Bir hafta önce kaydedilen 3.6 milyon ringgit hacmine kıyasla% 25’ten fazla bir artışla 19 Eylül haftasında Localbitcoins üzerinde yaklaşık 5.27 milyon ringgit değerli bitcoin ticareti yapıldı.

Tayland ayrıca, aynı hafta boyunca önceki P2P haftalık hacim rekorunu yüzde 25 oranında kırarak, yaklaşık 29.5 milyon bahtlık yeni bir rakama ulaştı.

Birleşik Arap Emirlikleri yaklaşık yüzde 36 oranında yaklaşık 1 milyon dirhem ile  tüm zamanların önceki 1590000 dirhem bir rekorunu kırarak, Localbitcoins ticaret hacmine  tanık oldu.

Yeni Zelanda’ya dayalı haftalık P2P bitcoin ticareti, 19 Eylül haftasında% 50’nin üzerine çıkarak 1.3 milyon NZD’yi yükseltti.

Hindistan ve Pakistan ile, Eylül ayı boyunca haftalık P2P hacmi rekoru kırarken Hindistan geçen hafta ticaretinde yaklaşık 70 milyon kişinin Hint rupi yeni tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı.  Pakistan , 9 Eylül haftasında 47.5 milyon Pakistan rupisi ile ticaret rekoru kırdı ve o zamandan bu yana ay boyunca güçlü bir hacme tanık oldu.

Venezuela’nın Localbitcoins işlem hacmi, son aylarda ticaret hacmine ilişkin sayısız zamanın en yüksek seviyesini oluşturdu. Bu durum, Bolivar’ın son on yıldaki değerinin % 77’sinden fazlasını kaybettiğini gördüğü yüksek enflasyon krizinin yoğunlaştığına işaret ediyor. Andrew Capital Advisors’tan Daniel Osorio CNBC ile yaptığı bir röportajda , Venezuela’nın parasal krizini yakın zamanda, “egemen bir devletin birinci zorunluluğunu potansiyel olarak [zorunluluğun dışında] sürdürecek biçimde” nitelendirdi.

bitcoin.com

 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin