Bithumb’da bazı kripto para fiyatları anormal bir artış gördü
Bithumb’da bazı kripto para fiyatları anormal bir artış gördü

LMAX Borsası, en büyük beş kripto parayı platformunda listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londra merkezli LMAX Borsası, platformunda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi en likit ve yerleşik kripto paraları sunmaya başlayacağını duyurdu. LMAX Borsası en büyük beş kripto parayı platformunda listeleyerek güçlenmeyi amaçlıyor.  Borsa 7 gün 24 saat işleme açık olacak. LMAX Borsası, FCA tarafından düzenlenmiş kurallara ve ilkelere göre yönetilecek.

LMAX Borsası, kripto para piyasasında güvenli ticaret sunmayı amaçlıyor

Önemli bir nokta da LMAX Borsası’nın,  kuruluşundan bu yana fiat işlemlerinde 10 trilyon doların üzerinde işlem görmesi ve 100’den fazla ülkede kurumsal müşterilerinin bulunması. Bu haber, kurumsal müşterileri de sevindirdi. LMAX Borsası CEO’su David Mercer konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto para birimlerinin kurumsal ticaretinin yükselişi endüstri için bir oyun değiştirici olacak. Yeni projemizin kripto pazarının ana akıma dönüşümünü destekleyeceğine inanıyoruz. Dijital para birimleri şüphesiz, yaşlanıyor. Borsalar, büyük kripto paraların geniş bir dolaşımda yer almasında önemli bir rol oynayacak. Ayrıca geleneksel fonların da kabul edilmelerine yardımcı olacak ve bu da değerlerin normalleşmesini destekleyecek.

Borsa, mevcut kripto para piyasasında güvenli ticaret sunmak için geliştirildi. Verge’nin ve Coincheck’in yaşadığı hack saldırıları göz önünde bulundurulduğunda, borsa için güvenlik önemli hale geliyor. LMAX tarafından yapılan duyuru, kripto para piyasalarının iyi hacimleri koruyarak zor zamanlar geçirdiği bir zamana denk geliyor. Toplam piyasa hacmi bile yalnızca birkaç gün içinde fazlaca kayba uğradı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin