24 Ağustos Litecoin (LTC) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi
24 Ağustos Litecoin (LTC) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

Litecoin’in güvenli bir kripto para olduğunu gösteren istatistikler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto51.app isimli bir web sitesi tarafından yürütülen son bir değerlendirme, birçok kripto para birimi meraklılarının dikkatini çekti. Çeşitli kaynakları bir araya getirerek, Crypto51 ekibi, 1 saatlik %51’lik farklı blokajlara yapılan saldırının yaklaşık maliyetini değerlendirdi. İşte Litecoin’in güvenli bir kripto para olduğunu gösteren istatistikler.

“Litecoin son derece güvenli bir kripto para.”

Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, son tweetinde bu çalışmadan bahsetti. Charlie Lee, Crypto51 tarafından yapılan değerlendirmeye dayanarak ve çeşitli karma oranlı grafikler sağlayarak, Litecoin’in güvenli bir kripto para olduğunu ve sağlıklı madencilik sağladığını kanıtlamaya çalışıyor.

Crypto51’e göre, bu saldırı %50’den fazla Blockchain işleme gücüne sahip bir maden ağın kontrolünü ele geçirdiğinde gerçekleşir. Crypto51, Mine the Coin, CoinMarketCap vb. gibi çeşitli web sitelerinden veri toplayarak sonuçlarını elde etti. Charlie Lee konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Son zamanlarda Crypto51.app tarafından yapılan %51 saldırısı değerlendirmesi kapsamında, Litecoin’in son derece güvenli bir kripto para olduğunu ve madenciliğinin çok sağlıklı olduğundan emin olabilirsiniz.

İşte Litecoin’in güvenli bir kripto para olduğunu gösteren istatistikler

Charlie Lee tarafından yayınlanan Litecoin çizelgeleri şunlardır:

Litecoin'in karma oran dağılımı
Litecoin’in karma oran dağılımı
Litecoin'in fiyat ve madencilik istatistikleri
Litecoin’in fiyat ve madencilik istatistikleri
Litecoin Hashrate geçmiş şeması
Litecoin Hashrate geçmiş şeması

Kripto para birimi piyasası ve Litecoin fiyatı toparlanıyor

Tüm kripto para birimi piyasası, son 24 saat içinde yavaş yavaş ivme kazanarak 304 milyar dolardan 334 milyar dolara yükseldi. Litecoin (LTC) yazım sırasında, 6,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada yer alıyor. Kripto para şu an %7 oranında artışla 120 dolar seviyesinden işlem görüyor. Tüm kripto para piyasası, son iki gündür düşüş eğilimi gösteriyordu. Litecoin dün 110 dolara kadar düştü ve şimdi yavaş yavaş yeşile taşınarak mevcut fiyata ulaştı.

Litecoin'in güvenli bir kripto para olduğunu gösteren istatistikler
Litecoin’in güvenli bir kripto para olduğunu gösteren istatistikler

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin