Litecoin'de devasa balina aktivitesi: İşte iki nedeni
Litecoin'de devasa balina aktivitesi: İşte iki nedeni

Litecoin’de devasa balina aktivitesi: İşte iki nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik portalı Santiment tarafından bildirildiği üzere, Litecoin’deki (LTC) büyük balina faaliyeti tam anlamıyla zirveye ulaştı. Böylece büyük yatırımcıların işlem miktarı, yani 1 milyon dolar ve üzerindekiler, 2022’nin en yüksek seviyelerine ulaşmış gibi görünüyor.

Kripto balinalarının Litecoin varlıklarına yönelmesinin birkaç belirgin nedeni var. İlki, kripto piyasasının genel “yeşillenmesi”, kapitalizasyon yılın başından bu yana %32 arttı ve tekrar 1 trilyon dolar seviyesine ulaştı.

Santiment’in belirttiği gibi, büyük yatırımcılar Litecoin’de milyonlarca işlem yapmaya başladı, LTC fiyatı %37 ve ardından %33 arttı.

Litecoin yarılanması

İkinci neden, Litecoin’in bu Ağustos’ta yarılanması olabilir. Yarılanma ya da halving, yeni çıkarılan Litecoin hacminin yarı yarıya azalacağı anlamına geliyor. Bu, LTC ile daha önce 2015 ve 2019’da iki kez oldu ve her ikisinde de kripto paranın fiyatı büyük ölçüde arttı.

İlginç bir şekilde, Litecoin her seferinde olaydan 200-230 gün önce yükselmeye başladı ve bu sefer bir istisna değil, bunun yerine yılın başında kripto piyasasının canlanmasına mükemmel bir şekilde uyuyor.

Şu anda Litecoin 88,85 dolardan işlem görüyor ve kripto piyasası yükselme eğiliminde olduğu sürece düşüş pek olası değil. Ancak, küresel ve ekonomik koşullar göz önüne alındığında, böylesine elverişli bir piyasa ortamının Ağustos ayına kadar süreceğini net olarak söyleyemeyiz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin