Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin’de bu patern boğa sinyali verdi – hangi seviyeler beklenmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) 63 $’da önemli bir dirence yaklaşıyor. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, trendin yükselişe geçtiğine işaret ediyor

Henüz herhangi bir zayıflık belirtisi bulunmuyor. Bu nedenle fiyatın sonunda patlaması bekleniyor.

Uzun vadeli Litecoin direnç seviyeleri

LTC fiyatı, 63 $’da bulunan önemli bir direnç seviyesine çok yakın işlem görüyor. Seviye, Eylül 2019’dan bu yana aralıklı olarak hem destek hem de direnç olarak hareket etti. Bu seviye aynı zamanda Şubat 2020’de başlayan en son düşüşün 0.618 Fib seviyesi.

Buna rağmen, LTC geçen hafta yükselen bir şamdan oluşturdu ve önemli ölçüde arttı. Fiyat neredeyse 63 $ alanına ulaştı. Hareket ayrıca haftalık RSI’nin 50’nin üzerine çıkmasına neden oldu ve Stokastik Osilatörün eğimini hızlandırdı.

Bunlar, fiyatın yükselmeye devam edeceğini gösteren yükseliş işaretleri. LTC 63 doları kırmada başarılı olursa, bir sonraki direnç alanı 84.50 dolarda bulunuyor.

LTC Weekly Chart

Kripto para traderı @TheTradingHubb bir LTC grafiğinin ana hatlarını çizdi ve fiyatın çok önemli bir direnç seviyesine ulaştığını, bunun üzerinde aşırı derecede yükseliş olacak bir kırılma olduğunu belirtti.

LINK Movement

Yazının yazıldığı sırada LTC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 360 dolardan geriye doğru azalan bir direnç çizgisi altında işlem görüyordu.

Bu direncin üzerinde bir kırılma, özellikle LTC daha önce ana hatlarıyla belirtilen yatay seviyeleri de geri kazanacağından, büyük bir yükseliş gelişimi olacak.

LTC Weekly Resistance Levels

Günlük grafik yükseliş eğilimi gösteriyor. Fiyatın, 51 dolarlık bir yaka ile ters baş-omuz (H&S) modelinden ayrıldığını görebiliriz.

LTC, formasyonun tüm yüksekliğini katederek 25 Ekim’de 60 $’a ulaştı. Önemli artışa rağmen, teknik göstergeler henüz herhangi bir zayıflık göstermiyor.

63 dolarlık alan ayrıca yatay bir direnç seviyesi olarak gösterilerek bu seviyenin önemini güçlendiriyor. 51 $ seviyesindeki bir kırılma seviyesinin artık destek görevi görmesi bekleniyor.

LTC Inverse H&S

Dalga sayısı

Uzun vadeli sayım tam olarak net olmamakla birlikte, LTC’nin 23 Eylül’de en düşük seviyeye ulaştıktan sonra yükseliş dürtüsü (aşağıda siyah olarak gösterilmiştir) başlattığı görülüyor.

Dalga 1’in (siyah çizgi) altında 48.57 $’a doğru bir düşüş, bu belirli sayımı geçersiz kılacaktır.

Genişletilmiş üçüncü dalganın alt dalga sayısı mavi ile gösteriliyor. LTC, alt dalgada ya da 4 alt dalgayı tamamlamış gibi görünüyor. Alt dalganın tepesi için hedef olan 64.90 $ seviyesi, uzun vadeli dalga sayısıyla çakışarak ulaşılma olasılığını artırıyor.

51.69 $’lık (mavi çizgi) yüksek alt dalganın altındaki bir düşüş, alt dalga sayısını geçersiz kılıyor.Ancak daha uzun vadeli (siyah) sayı yine de sağlam kalıyor.

LTC Wave Count

Sonuç olarak, LTC’nin yükseliş dürtüsü başlatması ve yukarıda özetlenen direnç seviyelerine doğru artış gerçekleştirmesi bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin