featured

Litecoin yükseliş trendine devam ediyor! Kritik direnç aşılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, dijital para birimi için yükseliş eğilimi gösteriyor. LTC’nin fiyatı geçen hafta istikrarlı bir şekilde arttı ve şu anda yazım tarihi itibariyle 92,77 dolar seviyesinde bulunuyor. Son 24 saatte LTC, %1,53 değer kazandı ve haftalık kazanç %17,47 seviyesinde bulunuyor. Şu anda LTC/USD paritesi 92,86 dolar seviyesinde dirençle karşı karşıya ve destek 89,68 dolar seviyesinde oluştu. Alıcıların 92,86 dolar seviyesini geçmesi gerekiyor ki LTC fiyatını daha yükseğe, 95,15 dolar seviyesindeki bir sonraki dirence doğru itmeleri mümkün olsun. Ancak fiyatlarda bir geri çekilme olursa, LTC/USD paritesi 89,68 dolar yakınında destek bulacaktır.

Litecoin fiyat analizi 1 günlük grafik

Litecoin fiyat analizi 1 günlük grafikte, hâlâ yükseliş trendi paterni gözleniyor. Fiyat, 90,00 dolar seviyesinden bazı küçük geri çekilmelere rağmen yükselmeye devam ediyor. 24 saatlik işlem hacmi sağlıklı ve dünkü hacme göre %6,07 artışla 613 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. LTC’nin piyasa değeri de yükselişte ve son 24 saatte %1,63 artışla 6.76 milyar dolar seviyesindedir.

image 721

Teknik göstergeler günlük grafikte yukarı yönlü bir görünüm sergiliyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapma (MACD) göstergeleri, histogram ve sinyal çizgisinin daha da yükselmesiyle devam eden yükseliş momentumunu gösteriyor. RSI da 59.12 değeriyle pozitiftir ve piyasada fiyatları yukarı çekmek için yeterli alım baskısı olduğunu gösteriyor. Bollinger Bantları hâlâ genişliyor, bu da yükseliş eğiliminin bir başka işareti ve fiyatın yakın vadede yükselebileceğini gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi 4 saatlik grafik: Son gelişmeler

Litecoin fiyat analizi için 4 saatlik grafik incelendiğinde, fiyatlarda hafif bir gerileme olduğu görülüyor. Fiyatlar, 92,00 dolar seviyesinden geri çekilmiş ve tekrar yükselerek 91,00 dolar seviyesine gelmiştir. Alıcılar ve satıcılar şu anda 92,55 dolar seviyesinde mücadele etmektedir. Alıcılar fiyatları yükseltmeye çalışırken, satıcılar ise fiyatları aşağı çekmeye çalışmaktadır.image 720

Teknik göstergeler de 4 saatlik grafikte yukarı yönlü görünüyor ancak güçlerinin bir kısmını kaybediyor. MACD negatif bölgede ancak gücünü kaybediyor ve sinyal hattı da aşağı doğru ilerliyor. RSI yukarı eğimini değiştirdi ve şu anda 59.67’de duruyor ve bu, alıcıların fiyatı yükseltmemesi durumunda piyasada bir miktar düşüş baskısı olabileceğini gösteriyor. Bollinger Bantları da daralıyor ve bu da yakın vadede fiyatlarda olası bir geri çekilmeye işaret edebilir.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyat analizi sonucunda genel olarak yükseliş eğilimi gözlemleniyor ve alıcılar, 92,86 dolar direnç seviyesini aşabilirse LTC/USD paritesinin yükselme olasılığı yüksektir. Ancak geri çekilme durumunda, LTC/USD çifti için bir miktar destek sunabileceği düşünülen seviye 89,68 dolar olarak belirlenmiştir. Bununla birlikte, saatlik grafikteki teknik göstergeler güç kaybetmekte ve bu da fiyatlarda olası bir geri çekilmeye işaret etmektedir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin