Litecoin yakın zamanda 300 dolar seviyesine ulaşabilecek mi?
Litecoin yakın zamanda 300 dolar seviyesine ulaşabilecek mi?

Litecoin yakın zamanda 300 dolar seviyesine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LTC belirli bir direnç noktasının üzerine çıkmayı başarabilirse, teknik göstergelerin çoğu yükselişin olabileceğine işaret ettiğinden Litecoin fiyatı çok kritik bir noktada yer aldığı söylenilebilir. Ayrıca teknik analizler bir yükselişin yakın zamanda oluşacağını gösteriyor.

  • Litecoin fiyatı, 210 dolardan 232 dolara uzanan çok önemli bir talep bölgesinin altında konsolide oluyor.
  • Bu direncin üzerinde belirleyici bir kapanış, LTC’yi 300 dolara itebilir.

232 doların üzerinde belirleyici bir günlük kapanış, açığa çıkan birçok yatırımcıyı zorlu bir duruma sokacak ve pozisyonlarını daha yüksek bir fiyattan geri almaya zorlayabilir. Litecoin fiyatı bu direnç seviyesinin üzerinde kalırsa, boğalar gücünü arttırabilir.

210 ila 232 dolarlık talep bölgesinin bir şekilde yeniden test edilmesi, Litecoin fiyatını muhtemelen 294 dolarlık bir sonraki engele itecektir. Eğer her şey yolunda giderse yükseliş trendi 300 dolardan psikolojik bir seviyeye kadar uzayabilir. Mevcut konumdan böyle bir artış yaşanırsa, %55’lik bir kazanç oluşturacaktır.

Litecoin fiyat analizi

Litecoin fiyatı için bu yükseliş görünümünü desteklememizi düşündüren, 365 günlük ve 30 günlük MVRV modelidir. Bu teknik model, geçen yıl veya ay içinde LTC satın alan yatırımcıların ortalama kâr/zararını belirlemek için kullanılır.

Görünüşe göre, her iki zaman dilimi de MVRV’nin güvenli bölgede olduğunu gösteriyor, bu da kârlı olmadıkları için sahiplerden bir satışın olası olmadığını gösteriyor.

MVRV grafiği bir yükseliş eğilimi olasılığını gösterirken, IntoTheBlock’un IOMAP modeli, LTC’nin çok sayıda yatırımcısının direnişiyle karşılaşacağını gösteriyor. Bu nedenle, talep bölgesinin üst sınırını 232$’dan kırmak, kararsız yatırımcıları mutlu edip kârlı hale getirecek. Bu satın alma baskısı devam ederse ve LTC’yi 265$’ı kırmasını sağlayacak ve Litecoin fiyatının yükseliş tezini, yani 300$’a geçişi sağlamlaştırabilir.

Kötü senaryo olan 200 doları kıramaması durumunda ayılara bir avantaj sağlayacak ve LTC’yi 162 dolarlık destek seviyesine indirmesinin önünü açabilir. Litecoin fiyatı 135 dolarlık desteği kırarsa, yükseliş tezini geçersiz kılacak ve LTC’yi aşağı çekme ihtimali yükselecek ve belki de 115 doları ziyaret edecek.

 

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin