CoinShares Litecoin Destekli ETP'yi Başlattı
CoinShares Litecoin Destekli ETP'yi Başlattı

Litecoin ve Vechain fiyat analizi: LTC ve VET için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin 195 dolar seviyesini geri aldı ancak ayılar tarafından 218 dolarlık dirence doğru bir hareketi hedeflemek için bazı kritik dirençlerin üstesinden gelmesi gerekebilir. VeChain’in göstergeleri ise kırmızı sinyaller verdi ve rekor seviyelerden kısa vadeli bir geri çekilme öngördü.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin, bu yazı yazılırken 195,29 dolarlık direnci tersine çevirdi ve sabit kanaldan koptu. 4 saatlik zaman diliminde ayı şamdanlarının öne çıkması nedeniyle ayılar arasında bir kargaşa var. Bir sonraki dirence doğru 218 dolarlık bir artış, boğaların yeni dönen destek işaretini tutma kabiliyetine bağlı olacak.

Awesome Osilatör’ün uzunluğu arttıkça momentum boğalara yardımcı oldu. Öte yandan, Stokastik RSI’da düşüş eğilimi, satın alma tarafı için bir engel oluşturdu. Desteğin 170,7 doların altına düşmesi, LTC’nin bir sonraki savunma hattına, yani 155,7 dolara doğru hareket ettiğini görebilir.

VeChain (VET) fiyat analizi

VeChain’deki haftalık kazançlar, kripto para birimi 0.036 dolarlık destekten geri döndüğünden bu yana yükselen bir kanal içinde hareket ederken %44’ün üzerinde artış yakaladı. Yazım sırasında, VET 0,06 dolar gibi rekor bir yükseklikte işlem görüyor, ancak yine de 1 dolardan oldukça uzakta. Blockchain ölçümleri kripto para biriminin güçlü yükseliş trendine devam etmeden önce bir satış baskısı dönemi görebileceğini gösteriyor.

RSI yukarı bölgeden düşerken, MACD düşüş eğilimi gösteriyor. 0,058 dolarlık desteğe doğru sağlıklı bir geri dönüş, önümüzdeki seanslarda bir olasılık. Bununla birlikte, düşük trend çizgisinin altındaki bir hareket piyasada ek bir satışa neden olabileceğinden boğaların temkinli kalması gerekebilir. Böyle bir hareket, destek seviyelerini 0.052 dolar ve 0.047 dolara getirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin