Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin ve VeChain fiyat analizi: LTC ve VET için beklenen yön, izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin mevcut direncinin üzerine çıkmak için mücadele ederken ve satıcılar fiyatı 133,03 dolar desteğine doğru itti. VeChain tarafında ise alıcılar fiyatın kontrolünü sürdürmekte zorlanıyor ve mücadele sürüyor.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Ayın başından bu yana Litecoin’in kazançlarının çoğu, Bitcoin düzeltmesinin LTC’yi 124,7 dolarlık desteğine sürüklemesinin ardından silindi. LTC’nin haftalık %22’nin üzerindeki düşüşü, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında en büyük gerilemesiyle. Şu anda, LTC’nin fiyatı 133,03 dolar ila 150,2 dolar arasında ve düşüş dikkat çekiyor. Diğer taraftan, daha geniş bir piyasa rallisi, fiyatı üst tavanın üzerine çıkarabilir ve 155,5 dolara itebilir.

Göreceli Güç Endeksi, fiyatların düşüşe geçtiğinin bir işareti olarak nötr bölgeden aşağı doğru hareket ediyor.

Bollinger Bantları sıkıştığı için fiyatın önümüzdeki birkaç seansta kısıtlı bir aralıkta kalabileceğini belirtti.

VeChain (VET) fiyat analizi

0,026 dolarlık dirençten kırılmanın ardından VeChain bu seviyeyi bir kez daha test etti. Şimdilik, satıcılar kontrol altında görünüyor ve fiyat 0,024 dolardaki desteğe geri döndü. Öte yandan, yükseliş senaryosu, fiyatı bir sonraki direnç işareti olan 0,030 dolara doğru yöneltebilir.

Awesome Osilatör iki noktalı düşüş kaydetmesine rağmen, piyasa ayılarına doğru potansiyel bir ivme kayması olduğunu gösterdi.

Son olarak, Chaikin Money Flow, sermaye girişlerinin fiyatların mevcut destek seviyelerinin altına düşmesini önleyebileceğini gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin