Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin ve Neo fiyat analizi: LTC ve NEO cephesinde teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, 154,7 dolarlık direnç seviyesinin üzerine ilerleme olasılığını artıran bir piyasa rallisi ile 200-SMA’sından uzaklaştı. NEO ise önümüzdeki birkaç seansta sabit bir kanal içinde hareket edebilir, özellikle de ticaret hacimleri piyasada bastırıldığı için…

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin, geniş bir piyasa rallisinin Litecoin’i son 24 saatte %7’nin üzerinde itmesinden sonra 200-SMA’nın (yeşil) üzerine çıktı. Kripto paranın en son dalgalanması, LTC pazarının 10 milyar doları aşmasıyla sonuçlandı. Ancak son birkaç alım satım seansında bazı satış baskısı görüldüğünden, kazançları 154,7 dolar direnç seviyesinde sınırlandı.

Litecoin için Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım bölgesinin altına düştüğü için düşüş eğilimi öngördü. Düşüş tahminine rağmen, fiyatın destek seviyesinin altına düşme olasılığı düşük görünüyor.

Öte yandan Awesome Osilatör, yeşil çubuklar denge işaretinin üzerine çıkarken güçlü bir yükseliş ivmesini vurguladı. Ayılar direnci kaybederse, LTC üst tavanı 165,4 dolarda test edebilir.

Neo (NEO) fiyat analizi

Neo, 23,6 dolarlık direncini tersine çevirmesine rağmen, son 24 saat içinde işlem hacimleri ve satın alma aktivitesi düştüğü için 25 ABD dolarının üzerine çıkması pek olası görünmüyor. Fiyatın kendisini destek seviyesinin üzerinde tutması durumunda, önümüzdeki birkaç işlem seansında bir miktar sert hareket beklenebilir.

Stokastik RSI, aşırı alım bölgesinde düşüş eğilimi görüldüğü için satıcıları tercih etti ve MACD çizgisi Signal çizgisinin üzerine çıkmasına rağmen, histogram yükselişin güç kaybettiğini gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin