Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin ve Monero fiyat analizi: LTC ve XMR yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, paralel kanaldan aşağı doğru bir kırılmaya tanık oldu ve 156,75 doların altına düştü. Monero’nun tise icaret hacimleri ve satın alma aktivitesi bastırıldıkça yana doğru hareket etmesi bekleniyor.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Saatlik zaman diliminde Litecoin, paralel kanalının altına düştü ve 157,5 dolarda başka bir destek bölgesine geçti. On Balance Volume, fiyat dip trend çizgisinin altına düştüğü için geriledi, ancak endeks yazım sırasında toparlanıyordu. Stokastik RSI’daki yükseliş eğilimi, LTC’nin 157 dolarlık destek hattından toplanmasıyla biraz daha iyimserlik kattı.

Ancak, LTC’nin ayı piyasasını gözden kaçırmak zor ve anlık genel direncin üstündeki bir hareketi desteklemek için daha güçlü ipuçlarına ihtiyaç duyulabili. 24 saatlik işlem hacimlerindeki artış, grafiklerde yukarı doğru bir kırılma öngören böyle bir sinyal olabilir.

Monero (XMR) fiyat analizi

Kripto para birimi 224,5 ve 196,3 dolar aralığından çıkamadığı için Monero’daki 24 saatlik ticaret hacimleri azaldı. Bollinger Bantları, bantlar sıkıştırıldıkça volatilitenin alt tarafta kaldığını gösterdi. Bu aynı zamanda büyük hareketlerin olası olmadığı ve XMR’nin önümüzdeki birkaç seans boyunca mevcut kanalı içinde işlem yapmaya devam edebileceği anlamına geliyor.

Awesome Osilatör üzerinde yükselen ikiz tepe kurulumu, yazım sırasında satıcıların lehine eğilimli bir momentum olarak reddedildi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin