Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin ve Ethereum Classic fiyat analizi: LTC ve ETC için sıradaki yön ve izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayında Bitcoin ve Ethereum rekor seviyelere yükselmesine rağmen kısa süre sonra bir düzeltme yaşandı ve piyasa liderlerinin kazançları düştü. Altcoin piyasasının geri kalanı da benzer bir şekilde tepki gösterdi ve aya sağlam bir başlangıç ​​yaptıktan sonra gerilemeler gördük. Benzer şekilde, Litecoin ve Etherem Classic, bariz bir ayı piyasasında.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin aya güçlü başlamasına rağmen, fiyat 124,7 dolardaki desteğe düştükten sonra yükselişini sürdürmekte zorlandı. Piyasada satış baskısı devam ettiği için ay boyunca birkaç kez yukarıda belirtilen destek seviyesine düştü. Şamdanlar hareketli ortalamaların altına doğru hareket ederken, düşüş eğilimi 20-SMA (mavi) ve 200-SMA (yeşil) tarafından da vurgulandı. Öte yandan göstergeler LTC’nin ilerlemesi için kısa vadeli bir yükselişe işaret etti.

MACD, histogramda kırmızı çubukların uzunluğu azaldıkça düşüş momentumunun azaldığını ortaya koydu. Awesome Osilatör aynı zamanda tarafsız. LTC pazarındaki bir miktar yükselişe rağmen, son 24 saat içinde işlem hacimleri azaldığı için 200-SMA’nın üzerine çıkma olasılığı düşük görünüyor.

Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi

Ethereum Classic de LTC gibi bir haftadan daha uzun bir süre önce yerel bir zirveye ulaştığından beri grafiklerde kazanç sağlamak için mücadele etti. Son yedi gündeki getiriler %3,7 azalırken, fiyat önemli ölçüde düştü. Şu anda ETC fiyatı 7,74 ile 7,06 dolar arasında hareket ettiği için kripto para birimi bir konsolidasyon aşamasında görünüyor. Son 24 saat içinde işlem hacimleri artmış olsa da, momentum her iki tarafta da zayıf olduğu için bu kanaldan bir kopma olasılığı pek yüksek değil.

Awesome Osilatör düşüş eğiliminde ancak güçlü bir ivme eksikliği gösteriyor. Fiyattaki düşük oynaklık, sıkışan Bollinger Bantları tarafından da vurgulanıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin