Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin ve Dogecoin fiyat analizi: LTC ve DOGE için sıradaki duraklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı 33.000 dolarlık fiyat seviyesinde konsolide olmaya devam ediyor. Son birkaç gün içinde aynısı altcoin piyasasında da görüldü. Geçtiğimiz hafta Litecoin ve Dogecoin gibi popüler altcoinler için fiyat hareketleri dar bir aralıkla sınırlı kaldı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin, geçtiğimiz hafta yüzde 1’in üzerinde küçük bir düşüşe tanık oldu. Kripto para şu anda 140 dolardan işlem görüyor ve yükseliş momentumunun çoğunu kaybetmiş görünüyor. 1 günlük Litecoin grafiğine göre, geçen hafta, LTC fiyatı öncelikle 159 dolardaki direnç ve 129 dolardaki destek arasında işlem görüyordu. Bununla birlikte boğalar devralırsa LTC’nin yeni bir ATH hedefini beslemek için 180 dolarlık fiyat aralığındaki güçlü dirençle de başa çıkması gerekebilir.

MACD göstergesi ve RSI gibi teknik göstergeler şu anda düşüş gösteriyor. MACD göstergesi düşüş eğilimi gösterdi ve bir tersine dönme yakın gibi görünmüyor. RSI ayrıca nötr bölgeden uzaklaşarak aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Dogecoin, yılın başında fiyat hareketinde çok fazla dalgalanma gördü. Ancak geçen hafta bu önemli ölçüde değişti. DOGE şu anda 0,0089 dolardan işlem görüyor ve 1,1 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri var. Kripto para başka bir yükseliş eğilimi görürse, önce 0,0099 dolarlık güçlü direnci kırması gerekir. Bir düzeltme olması durumunda ise kripto para 0,0076 dolarlık destek seviyesine güvenebilir.

Bollinger Bantları, her iki grup da fiyat üzerinde yakınsadığı için oynaklığın sert düşüşünü gösteriyor. MACD göstergesi, birkaç gün önce düşüş eğilimi gösterdikten sonra da düşüşe geçti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin