Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin ve Cosmos fiyat analizi: LTC ve ATOM için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, 141 dolara düşmesi ile sonuçlanan küçük bir düzeltmenin ardından bir kez daha 150 doların üzerine çıktı. Cosmos ise 10 dolara yaklaşırken yükseliş ivmesinin iyice güçlendiğini gözlemliyoruz.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Saatlik grafikte, LTC 150 doların üzerine çıksa bile düşüş eğilimi sürüyor. Bu bir düzeltmeye neden oldu ve LTC’nin bir kez daha yukarı hareketine devam etmeden önce 140 dolara düştüğünü gördü.

Bu daha düşük zaman dilimi, düzeltmenin bittiğini ve yükseliş ivmesinin bir kez daha sürücü koltuğunda olduğunu gösterdi. RSI 50’nin üzerine çıkarken, fiyat da 150 dolar seviyesini aştı. İşlem hacmi dikkat çekici ancak olağanüstü değil.

LTC, Aralık sonundan bu yana 123 ila 180 dolar arasında işlem görüyor ve bu, aralığın yüksek seviyelerini LTC boğaları için orta vadeli bir hedef haline getiriyor.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Cosmos, alçalan üçgenden baş aşağı çıktı ve üçgen oluşumunun zirvesi olan 9,7 dolarlık öngörülen hedefe ulaştı. Ayrıca fiyat 9,4 dolara geri çekmek için güçlü satış baskısı görürken sırada bir önceki yerel yüksek seviye olan 10,2 dolar var.

MACD, sıfır çizgisinin üzerinde yükseliş eğilimi oluşturdu ve ATOM için güçlü bir yükseliş momentumunun 10,2 doları aştığını görebiliyoruz. Ancak, ticaret hacmi henüz pek iyi bir noktada değil. Destek seviyeleri 9,32 ve 8,6 dolar.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin