Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin ve Algorand fiyat analizi: LTC ve ALGO yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatı küçük bir düzeltmenin ardından toparlandı ancak işlem hacimleri düşük olduğundan 158 doların üzerinde bir kırılma şüpheli. ALGO ise 0,84 dolarlık direncin üzerine çıktı, ancak 1 dolar seviyesine yükselmek için bir miktar ek yükseliş ivmesi gerekli olacak.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin fiyatı, bir düzeltmenin ardından 150 dolarlık destekten yükseldi. Ancak kazançların yerel yüksek olan 163 dolardan %6’nın üzerinde düştüğünü gördü. Satış baskısı, grafiklerde sürekli olarak daha düşük dipler oluşturan On Balance Volume göstergesinde de belirgindi. Ancak, son ticaret seansında bir artış kaydedildi.

Awesome Osilatör, çubuklar yeşile dönerken bir miktar yükseliş hareketi kaydetti. Kısa vadeli yükseliş tahminine rağmen, önümüzdeki 24 saat içinde işlem hacimleri keskin bir şekilde artmadığı sürece 158 dolar seviyesinin üzerinde bir yükseliş beklenmedik bir senaryo.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

Algorand’daki günlük zaman çerçevesi, kripto para grafiklerde daha yüksek seviyelere çıktığı için yılın başından bu yana yükseliş eğilimi gösterdi. Daha düşük bir zaman diliminde, ALGO’nun fiyatında bir miktar dalgalanma görüldü, ancak sonunda 0,85 dolardaki direncinin üzerine çıktı. İşlem hacimleri son 24 saat içinde bastırılmış durumda.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri şamdan çubuklarının üzerinde hareket ederek son birkaç seanstaki kısa vadeli düşüş trendini işaret etti. Düşüş sonucu, ALGO’nun 0,75 dolar desteğinin altına indiğini görebiliriz. Öte yandan, MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde bir avantaj elde ettiğinden MACD boğaları tercih etti. Bu iyimser görünüm ALGO’nun daha taze bir yükselişe geçmesini sağlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin