Litecoin short pozisyonları en düşük seviyeye geriledi: Ne anlama geliyor?

Litecoin short pozisyonları en düşük seviyeye geriledi: Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düşen piyasa ortasında en çok öne çıkan varlıklar arasında majör altcoin’ler oluyor. Dün başlayan sıkıcı piyasa hafta sonunda daha çok hissedildi. Bu düşüşlerde korkuyu satın alan profesyonel yatırımcının ilk tercihleri arasında Litecoin gibi para birimleri oluyor.

Litecoin short pozisyonları, kötüleşen piyasaya bağlı olarak vadeli işlemlerde en düşük seviyelerini görebildi. Trader ve yatırımcı Litecoin short pozisyonları için ön plana çıktı.

Litecoin için toparlanma, teknik görünümün önerdiğinden çok uzak görünüyor. Bitcoin’in fiyatındaki artış bir süreliğine LTC’ye yardımcı olabilir. Ancak fiyatın tersine dönmesi için altcoin talebinin artması gerekir. Litecoin short vadeli fiyat tezi, devam eden düşük fiyat hareketine işaret ediyor.

Litecoin short pozisyonları ön planda

Kripto topluluğu düşüşleri fırsat olarak değerlendirse de halen riskin yüksek olduğu görüyoruz. Majör varlıklar tercih edilse de piyasada belirsizlik devam ediyor.

LTC, günlük tablosunda short vadeli bir dip seviyeye hareket ettiğinden, tersine dönme şansı da tamamen reddedilemez. 

Son birkaç haftadır altcoin, sırasıyla 79 ve 68 dolar arasında paralel bir kanalda hareket etti. Yatırımcılar, BTC grafiğinde günlük kazançlar kaydetmeye çalışırken LTC’nin yukarı yönlü kırılmasını beklemişti.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin