Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin, Perşembe günü 16 ay sonra ilk kez üç haneli rakamlara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

CoinDesk 20 verilerine göre piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para birimi Litecoin, 5 Ağustos 2019’dan bu yana en yüksek değerine ulaştı ve 103,19 dolara kadar yükseldi.

Bir önceki en yüksek değierinde litecoin, enflasyonu kontrol altında tutmak için her dört yılda bir tekrarlanan arz kesintisi programı olan ikinci madencilik ödül yarılanmasını gerçekleştirmişti. Gümüş Bitcoin olarak da adlandırılan kripto para birimi, son 24 saatte % 20’den fazla değer kazandı ve yılbaşından bugüne kadar yaklaşık % 150 arttı.

Bitcoin’in son 24 saatte görülen 19.500 $ ‘dan 23.770 $’ lık rekor fiyatına ulaşan keskin rallisi sırasında litecoin (LTC, +% 20.21) ve Ether (ETH, +% 10.95), XRP (+22,69), Chainlink (LINK +% 11.33) ve Stellar (XLM, +% 13.66) gibi diğer en iyi kripto para birimleri de önemli yükselişler gördü.

Messari veri kaynağına göre Litecoin, 19 Aralık 2017’de kaydedilen 375 dolarlık rekor yüksek seviyesinden hala en az % 75 oranında daha düşük durumunda bulunuyor.

Bitcoin (BTC, +% 14.51) rallisi durursa yada yavaşlarsa, nispeten düşük değerli alternatif kripto para birimlerine doğru bir para dönüşü görülmesi muhtemel olacaktır.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin