Litepay iptal, Litepay, litecoin, litecoin vakfıi charlie lee, kripto para haberleri
Litepay iptal edildi

Litecoin ödeme sistemi olan Litepay iptal edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin yaratıcısı Charlie Lee ve Litecoin Vakfı, LTC tabanlı ödeme girişimi olan LitePay iptal edilmesinden dolayı gerekli özeni göstermedikleri için özür diledi.

 

Litecoin fiyatı LitePay haberleri üzerine Şubat ayı ortasında artmıştı. Şubatta yapılan açıklama ile 1 ay içerisinde piyasaya çıkması düşünülüyordu. Yapılması planlanan lansman hiç bir zaman yapılmadı. Dün gelen haberle LitePay CEO’su Kenneth Asare’nin, tüm işlemleri durdurduğunu ve şirketi satmayı planladığını açıkladı.

Litepay iptal edildi

Litecoin Vakfı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vakıfımız, Kenneth’e daha önce çok az firmaya yaklaştığı şeffaflıkla yaklaşmıştı. Şu anda Kenneth projeye devam etmek için daha fazla fon istedi. Fakat vakıf daha önce verilen paranın nerede harcandığına dair tatmin edici bir bilgi sağlayamadı. Bu yüzden başka bir fon katkısını reddettik. Bu destanın bu şekilde sona erdiğini ve bu sorunların bazılarını daha önce açığa çıkarabilecek yeterli özeni göstermediğimiz için özür diliyoruz. Halen durum tespit uygulamalarımızı sıkılaştırmak ve bunun bir daha gerçekleşmemesini sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” 

Twitter’da yazan Litecoin yaratıcısı Charlie Lee de benzer yorumlarda bulundu. İlk kez Şubat ayında duyurulduğunda LitePay’in etrafındaki hype’a katkı sağladığı için özür diledi.

Bununla birlikte vakıf, Litecoin’in LitePay olmadan da gayet iyi olduğunu ve şirket için olan iddialarının yanlış olduğunu kanıtlamaya devam edeceğini vurguladı. Litepay Ceo’su Kenneth Asare ise yorumlara herhangi bir cevap vermedi.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin