Litecoin’de halving tamamlandı! Peki şimdi yatırımcı ve madencileri neler bekliyor?
Litecoin’de halving tamamlandı! Peki şimdi yatırımcı ve madencileri neler bekliyor?

Litecoin (LTC) iyileşecek mi? Yeni gelişmelerle birlikte LTC’nin benimsenmesi ve likiditesinin artması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) kısa bir süre önce 60 dolar seviyelerine çıkmasının ardından artışa geçti. Ancak, bu yılın başlarında görüldüğü gibi, 100 doların üzerindeki seviyelere henüz ulaşmadı. Litecoin ile ilgili heyecan verici gelişmeleri yayınlamaya devam ediyoruz. Ancak yatırımcıların zihninde bir soru var; Litecoin iyileşecek mi?

Litecoin (LTC) piyasası ile ilgili son haberler

Litecoin pazarlarındaki son haber, kripto paranın CoinText’e girmesi. CoinText, kullanıcıların Bitcoin Cash, Dash ve şimdi Litecoin gibi kripto paraları cep telefonu numarasına göndermelerini sağlayan bir hizmet. Bu ürün, insanların kripto paraları kullanmasını yaygnlaştırıyor. CoinText’in CEO’su Vin Armini, konuya yönelik şunları söyledi:

CoinText, kripto para birimini bir metin mesajı göndermek kadar kolay hale getiriyor. Toplulukların, kripto para birimini benimsemelerini yaygınlaştırması için güçlü bir araç.

Yeni gelişmelerle birlikte LTC benimseniyor ve likiditesi artıyor

Kripto para, kurumsal dereceli bir yatırım platformuna eklendi. Borsa SFOX olarak biliniyor ve kurumlar ve yüksek hacimli profesyonel işletmeler gibi büyük yatırımcılara hitap ettiği söyleniyor. Litecoin, platformda listelenen dördüncü kripto para birimi. Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu ortaklık Litecoin için artan likidite ve kurumsal talep sağlıyor. SFOX, şirketin iş modeline ve ekibine konuşan birçok tanınmış yatırımcı tarafından destekleniyor.

Litecoin için bu hareket kripto paranın benimsenmesini doğrudan yönlendirecek. Ayrıca, #PayWithLitecoin sosyal medya kampanyasının devam eden varlığı, kripto paranın günlük ödeme için kullanımının farkındalığını sağlamak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin