Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar
Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar

Litecoin hash rate’ı ATH’ye ulaştı! LTC fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’un ilk çeyreği Litecoin için oldukça iyi geçti. Ayrıca şimdi hash rate tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve temelde ağ daha güçlü ve daha güvenli hale geldi.

Litecoin hash rate’ı fiyatı takip ediyor

BitInfoCharts tarafından sağlanan verilere göre, ağ 4 Nisan 2019’da 359.43TH/s’de zirveye ulaştı ve 11.05.18’de 342.88TH/s’de bir önceki en yüksek seviyeye ulaştı.

Kaynak: Bitinforcharts.com
Kaynak: Bitinforcharts.com

Aynı haberler Litecoin’in resmi twitter hesabı tarafından da paylaşıldı.

Kaynak: Twitter
Kaynak: Twitter

Bu yüksek hash rate, ağın temelde daha güçlü hale geldiği ve yeni işlem bloklarının çıkarıldığını ve tek bir bilgisayar korsanının ağa saldırmasının daha zor olduğu anlamına geliyor.  Hash rate’taki bu yükselişin Litecoin fiyatındaki son hamle ardından gerçekleşmesi de ilginç oldu ve bu ilk defa olmuyor.

Ağ bağlantısı, tarihsel olarak, kripto paranın fiyatı ile bağlantılı olarak çok fazla hareket etti. Tarihsel olarak da hash rate madencilerin yeni makineler kurması zaman aldığı için, hareketli bir ortalamaya benzer bir şekilde davranıyordu.

Litecoin daha da güçleniyor

Mevcut veri ve donanıma göre uzmanlar, 100 dolardan 500TH/s’ye rahatça ulaşmanın mümkün olacağını düşünüyor. Bu, yine madencilik donanımının mevcudiyetine bağlı olacak, bu yüzden uzmanlara göre ağın gelişiminin ilerleyen hızda devam etmesini beklemeyin.

Litecoin daha da güçleniyor ve şu anki fiyat kripto paranın yükselmesi için bir üs haline geliyor. Kripto paranın temel hikayesi güçlenmeye devam ederse, bir süredir ilk 5’de olan LTC’yi, çok yakında ilk 3 kripto para arasında görebiliriz. Litecoin yatırım yapılacak en iyi kripto para olarak ortaya çıkıyor mu? Yorum kısmı aracılığıyla görüşlerinizi bize bildiriniz!

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin